Orbán Viktor befolyásától rettegnek egy amerikai civil szervezetnél

2024. augusztus 09. 22:43

Szerintük a magyar miniszterelnök bevándorláspolitikáját másolná az amerikai „szélsőjobb”.

2024. augusztus 09. 22:43
ORBÁN Viktor; TRUMP, Donald

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Orbán-kormány még nagyobb befolyást fejthet ki az amerikai bevándorláspolitikára – írta a honlapján a Globális Projekt a Gyűlölet és Szélsőségesség ellen (GPAHE) nevű amerikai civil szervezet. 

A GPAHE cikke szerint az utóbbi években egyre szorosabb lett az együttműködés az olyan, amerikai bevándorlásellenes szervezetek, mint a Szövetség az Amerikai bevándorlási Refomért (FAIR), a Migrációs Tanulmányok Központja (CIS) és a NumbersUSA, a Tenton-hálózat, a CPAC, és az olyan magyar szervezetek között, amelyek támogatják Orbán Viktor miniszterelnök migrációs politikáját.

A GPAHE külön nevesíti a magyar szervezetek között a Migráció Kutató Intézetet (MKI), a Mathias Corvinus Collegiumot (MCC), a Batthyány Lajos Alapítványt (BLA), illetve a Danube Institute-ot is. A társaság azzal is részletesen foglalkozik, hogy a fent említett amerikai szervezetek vezetői rendszeresen részt vesznek magyarországi konferenciákon, egyesek pedig még az MCC vendégoktatói is voltak, valamint kiemelték, hogy mikor és melyikük találkozott Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával. 

Az NGO szerint ezek a szervezetek azt szeretnék, ha az amerikai kormány a magyar bevándorláspolitikához hasonlóan oldaná meg a migráció kérdését. Azt is hozzátették, hogy az amerikai szervezetek a magyar kormánytól „tanulták el” a Soros György és a Nyílt Társadalom elleni kampányokat is. 

Mindezt figyelembevéve a GAPHE arra a következtésre jutott, hogy az Orbán-kormány a jövőben további befolyást tud majd gyakorolni az Egyesült Államok bevándorláspolitikájára.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madras
2024. augusztus 12. 21:42
Helyes, csak rettegjenek is!
Skywalker_bp
2024. augusztus 10. 12:38
Orbán Viktornak ez az egyetlen valóban történelmi érdeme és bátorsága, hogy ki merte mondani anno mindenki ellenében, hogy az illegális migráció és egyébiránt is minden olyan migráció, ami Európában az európai embertôl oly távol álló kultúrákat, mint a közel keleti és afrikai kultúrák, összekever, az szét fogja zilálni az európai társadalmakat és örökre megváltoztatja azok karakterét. Orbán ellenszere azonban nem mûködik. És errôl mélységes hallgatás van. Orbán ellenszere ugyanis az önfenntartó demogràfiájú Európa. Ez viszont utópia. Itthon lett népességi fordulat? Nem lett. Szaporodik a magyar? Nem szaporodik. Ahogy a német sem. Az angol sem. Ès a francia sem. A jelenlegi gazdaságaik viszont ezzel a szaporodási hajlandósággal fenntarthatatlanok. Ergo, 3 vàlasztás van. 1.) Migráció leállítása és totális káosz 25 èven belül, mert a nyugdíjrendszerek összeomlanak, 2.) ellenôrzött migráció annak tudomàsulvételével hogy ez át fogja írni a társadalmi berendezkedéseinket. 3. Robotok
Lajoss
2024. augusztus 10. 11:14
Egész Amerika retteg a mi csüngőhasúnk befolyásától… 😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂
csapláros
2024. augusztus 10. 08:02 Szerkesztve
Isten jobb keze 2024. augusztus 10. 07:18 ..."Milyen bevándorlásellenes??😳😱 a kurva anyátokat meg neked is bolond manfi hát évente tízezrevel jönnek elvenni a magyarok munkáját hogy rothagyonki a bele orbánnak amiért ezt intézte💩"... A FASZNAK HAZUDOZOL, BAZDMEG??? Milyen munkát vesznek el a magyaroktól, amikor SEGGHÜLYE vagy a pénzváltáshoz, vagy hogy gyors kajáldát nyiss, vagy hogy fodrásznak tanulj, az ételfutárságról meg nem is beszélve, mert onnan két lábbal rúgnának úgy picsán, hogy az Atlanti óceánig repülnél, amiért nem tudsz 30 perc alatt 15 helyre kiszállítani !!! ..."rothagyonki a bele orbánnak"... hogy a HOZZÁD HASONLÓAN itt élősködtök és hőzöngtök a magyarság nyakán, ahelyett, hogy már rég valamelyik nyugati gettóban mosogatnád a fekák után a tányért és takarítanád a szarukat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!