Izrael-ellenes tüntetők „Gyilkos Kamala” és a demokraták ellen szerveznek százezres tüntetést Chicagóba

2024. augusztus 17. 19:06

„A célpontunk a Demokrata Párt és a párt vezetősége, köztük Gyilkos Kamalával” – mondták.

2024. augusztus 17. 19:06

Nyitókép: J.W. Hendricks / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nagyjából 100 000 szélsőbaloldali, Izrael-ellenes tüntető érkezik a héten Chicagóba, hogy káoszt keltsen, akkor, amikor a Demokrata Nemzeti Kongresszus ott gyűlésezik – számolt be a New York Post. A szervezők szerint legalább hét nagy gyűlést és felvonulást tartanak a városban. Más gyűlések is várhatóak, bár szervezőik nem kapták meg a szükséges városi engedélyeket. A konvenció hétfőtől csütörtökig tart, de a tüntetések vasárnap kezdődnek a Grant Park felé tartó meneteléssel, amelyet az abortuszpárti, melegjogi szervezet, a Bodies Outside of Unjust Laws szervez.

A legnagyobb részvételre a hétfőre és csütörtökre tervezett „March on the DNC 2024” gyűléseken számítanak, amelyeket egy 125 Izrael-ellenes csoportból álló koalíció szervez, köztük a Chicagói Szövetség a Rasszista és Politikai Elnyomás Ellen és az Amerikai Palesztin Közösségi Hálózat.

Több jelentés szerint a 30 ezret is meghaladhatja a részvevők száma a hétfői felvonuláson.

A célpontunk a Demokrata Párt és a párt vezetősége, köztük Gyilkos Kamalával” 

– mondta. 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. augusztus 18. 01:14
Ja, Kamala a gyilkos, nem a háborús Netanjahu rezsim, amelyik kinyîrt 40 ezer embert, akinek a többsége biztosan nem terrorista. Nagy részük gyerek, há na és. A republikánusok pedig igazi békepártiak, ahogy mindig is LOL
Martell 2
2024. augusztus 17. 23:53
A legnagyobb büntetés az lenne ha nem szavaznának idén a demokratákra.
2024. augusztus 17. 22:38 Szerkesztve
Valahogy elfelejti megemlíteni a cikk, hogy a kommunista gyökerekkel rendelkezőa antifa szimpatizánsai gyűlnek tízezres nagyságrendben és fognak randalírozni. A fagyi visszanyal. Én csak egy kávét kérek
Osztap_Bender
2024. augusztus 17. 21:45
A mi kormányunknak szerint meg ezek a gyilkos zsidók a legjobb barátaink!? Ki hitte volna, hogy Mária Országának kormánya valaha is ilyen szégyent vesz magára a hatamának bebiztosítása érdekében?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!