A magyar határ közelében tűnt fel egy orosz szárnyas rakéta (VIDEÓ)

2024. augusztus 26. 12:06

Azóta az is kiderült, hogy egy másik orosz rakétát is megsemmisített az ukrán légvédelem Kárpátalja felett.

2024. augusztus 26. 12:06

A nyitókép illusztráció. Fotó: JOSE COLON / ANADOLU / Anadolu via AFP

Egy orosz szárnyas rakétát lőtt le hétfőn reggel Kárpátalja légterében az ukrán légvédelem – közölte hivatalos Facebook-oldalán Viktor Mikita, a Kárpátalja Megyei Katonai Közigazgatás vezetője.

Bejegyzésében Viktor Mikita közölte, hogy az Ukrán Fegyveres Erők 650. számú Kárpátaljai Különálló Légvédelmi Géppuskás Zászlóalja lelőtt egy szárnyasrakétát Lemberg (Lviv) és Kárpátalja megyék határán.

A rakéta a mi régiónk felé tartott”

– közölte Kárpátalja kormányzója, aki egy rövid videót is közzétett az esetről. A felvétel tanúsága szerint az esemény lakatlan területen történt, károkról nincs információ, a sikeres légvédelmi akció pontos helyét nem közölték. Az Unian hírügynökség Vitalij Glagola ungvári független internetes újságíró értesülésére hivatkozva azt közölte, hogy egy másik orosz rakétát is megsemmisített a légvédelem Kárpátalja felett.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
viking-10
2024. augusztus 27. 10:49
Még jó, hogy a mandis luzereket nem lehet átverni! Biztos amcsi rakéta volt az…ruszki testvéreitek nem lövik a magyarokat. Balfaszok..😂😂😂😂😂
Nasi12
2024. augusztus 26. 21:47
Vonaton vitték oda😄
Camael
2024. augusztus 26. 16:38
"a határ a csillagos ég"
Hekimeki
2024. augusztus 26. 14:41
Jajaja 😂😂😂😂 fárasztó lehetett az ukiknak odacipelni hogy júúújjjjjj a mocskos oroszok 😂😂😂😂😂😂propagandista majmok, semmi sem ment meg benneteket a bukástól 👎👎👎👎😂😂😂😂🖕🏽
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!