Egy progresszív költő

2024. május 15. 18:29

Ha megnézzük a kommentfolyamok gyűlöletáradatát: minden világos.

2024. május 15. 18:29
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

„Egy progresszív költő. Mennyire romantikusan hangzik. Ha megnézzük a kommentfolyamok gyűlöletáradatát: minden világos.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. május 17. 06:11
Azért nem üljünk ölbe tett kézzel és undorral nézzük a gyűlölet tobzódását, hanem elvárjuk, hogy a felelősök tegyenek is valamit a gyűlölet eszkalációja ellen. IÉn vagyok itt a legrégebbi kommentelő mert még a Mandi jogelődjénél az UFI-nál, a Reakciónál is itt voltam. Ez a fórum friss volt, fiatal, pimasz, de illő határokon belül. Aki őrjöngeni kezdett az kizárták innen. Ez nem a véleményszabadság korlátozása, mert lehet valakinek mása véleménye, ha azt emberi módon fejti ki. A ballib oldalon simán elfojtják a vélemény jogát a gyűlöletbeszéd gumiparagrafusával. Ami csak és kizárólag a média fősodratával ellentétes vélemény esetében létezik és könyörtelenül letiltják. Itt meg minden idióta gátlástalanul fejtheti ki vérgőzös, elmebeteg tanait, nézetét és bátoríthatja a hasonló kórban szenvedőket itt kiélhetik beteges hajlamaikat bátran. T. Mandiner szerkesztőség tessék lépni, mert gyilkosok közt cinkos aki néma, aki nem lép fel ellenük kellő eréllyel!
2024. május 17. 05:42
1.) A ROSSZ GÁZSZERELŐ MINDEN GÁZSZERELŐ HIRNEVÉT RONTJA--A JÓ GÁZSZERELŐÉT IS! 2.) A ROSSZ POLIKTIKUS UGYANÚGY MINDEN POLITIKUS HIRNEVÉNEK ÁRT--A JÓ POLITIKUS HIRNEVÉNEK IS. ÁMDE! SENKI NEM ÖNBIRÁSKODHAT CSAK ANNAKOKÁBÓL, HOGY Ő "ROSSZNAK ITÉLI" X GÁZSZERELŐ VAGY Y POLITIKUS MŰKÖDÉSÉT-MUNKÁJÁT, MÉG AKKOR SEM, HA ITÉLETE--ESETLEG-- REÁLIS HELYZETFÖLMÉRÉSEN ALAPUL. ÉS KÜLÖNÖSEN NEM HOZHAT OLYAN "ITÉLETI DÖNTÉST" MELY A "VÁDLOTT" ÉLETÉNEK ELVÉTELÉRE VAGY ANNAK VÉSZES MEGFENYEGETÉSÉRE IRÁNYUL. MINDEZEK A MEGÁLLAPITÁSAIM EGYARÁNT ÉS EGYFORMÁN VONATKOZNAK A GÁZSZERELŐKRE, A POLITIKUSOKRA ÉS A PROGRESSZIV KÖLTŐKRE!!! LÉNYEG: EGY KÓROSAN HIBÁS DÖNTTÉS ÉS CSELEKVÉS AZ EGÉSZ SZAKMAI CÉH(!!!) SÚLYOS ÉS JÓVÁTEHETETLEN ÁRTALMÁT HOZZA. TEHÁT A "rossz progressziv költő" gyilkoló indulata és főleg cselekedete "lejáratja" a jó progressziv költő hitelét is--MÁR HA EGYÁLTALÁN VAN ILYEN.....valóban.
2024. május 17. 05:08
Az ú.n. "progresszív költők" egyszersmindenkorra lejáratták magukat a szememben--mert a jellemtelen-linkség és sunyi erőszakosság világát tették napjaink részévé. NEM KELL "ILYEN" Ú.N. "MŰVÉSZET"!
salátás
2024. május 16. 15:12
undorító emberek között kell éljünk :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!