Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Brüsszelben főpróbát tartottak: támadás indul Magyarország ellen

2024. április 22. 09:24

A NatCon megakadályozására tett kísérletek után a júliusban kezdődő magyar EU-elnökség elleni kampányra fókuszálhatnak a kormány leghangosabb kritikusai.

2024. április 22. 09:24
null

Nyitókép: AFP/Simon Wohlfahrt

A brüsszeli Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) megakadályozása érdekében tett összehangolt erőfeszítésekre reagálva a rendezvény szervezői egy nyilatkozatot tettek közé a szólásszabadságról. Ennek célja, hogy a politikai spektrum minden szegmenséből összegyűjtsék a támogatóikat, és rákényszerítsék a belga hatóságokat, hogy eleget tegyenek demokratikus és alkotmányos kötelezettségeiknek – írja a The European Conservative.

Az európai kormányok nem tudnak megfelelni a szólásszabadság iránti retorikai elkötelezettségüknek. A NatCon leállítására tett kísérlet egy próba volt, és a júliusban kezdődő magyar EU-elnökség elleni szélesebb körű kampányt szolgálta

– jelentette ki Frank Füredi, az MCC Brussels igazgatója, aki korábban azt mondta, Magyarország sokkal szabadabb ország, mint Belgium.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:49
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­e­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­p­­u­n­­­c­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Tommaso
2024. április 22. 11:32
Hamis-hazug-rágalmazó kampányfogás az ALJAS FIDESZ részéről, háborúpártisággal vádolni a nemzetek szuverenitása és a népek szabadsága mellett kiálló politikai erőket. MÉG a JOBBOLDALI LENGYEL ELNÖK IS ORBÁN ELLEN VAN. Az áruló, ruszkiseggnyaló Orban ellen. A lengyel politikai paletta teljesen egységes Putyin és csicskája Orbán megitélésében, ami elitélés.
gilou-au-clavier
2024. április 22. 11:32
PIsis narancspöti magyarkák bőgicsélnek a nagy büdös semmin már megint... Egyik percben bociszemekkel pillázva áldozatpózban verik a földhöz magukat, báncsák-a-magyart, a másikban meg köpedék geciskednek... Mindenki ismeri őket már meg a förtelmes román pávatáncukat.
Tommaso
2024. április 22. 11:31
Elkeserítő számok: a magyarok közel felét megvezette, meghülyitette Orbánék hamis-hazug háborús retorikája. NINCS ILYEN VESZÉLY. Egy vh-ban több tucat állam harcol egymással. An RUSZKI agresszióval kezdődött, és RUSZKI területrablással folytatódó háborúban 2022-ben ugyanannyi ország harcolt, mint 2024 áprilisában. CSAK KETTŐ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!