Ha a demokraták Bident indítják, akkor voltaképp Trumpot támogatják

2024. március 06. 19:18

Azért teszik, hogy az végezze el azt a melót, amit ők nem akarnak.

2024. március 06. 19:18
Republican National Convention: Day Four
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Chip Somodevilla/Getty Images

***

„Ha a demokraták Bident indítják, akkor voltaképp Trumpot támogatják.

Ha Trumpot támogatják, akkor ezt azért teszik, hogy az végezze el azt a melót, amit ők nem akarnak.

Ez a meló sokféle, de beletartozik a NATO valamilyen formában történő megszüntetése. Talán mert már nem éri meg. Mint anno a gyarmatok fenntartása az európai hatalmaknak.

Ha a NATO-nak annyi, akkor Nyugat Európa elkezd alkudozni az oroszokkal.

Ennek az alkunak a vége, hogy az ő biztonságuk ára Köztes-Európa semleges zónává alakítása. Gazdaságilag európai térség, katonailag semleges, politikailag orosz befolyás alá tartozó. 

Oroszországot kisrészt a török aspirációk, nagyrészt a kínai aspirációk ellensúlyozhatják. Európa nem tényező.

Így billeghet egy köztes-európai kisállam.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Tara Verde
2024. március 08. 17:52 Szerkesztve
Ez az egész "majd a NATO megvéd minket" mese nagyon szórakoztató. A nyugat simán odadobna az oroszoknak, ha azok tényleg megindulnának. Ezért a "Köztes Európa" egyetlen esélye, ha a nyugat normális kapcsolatot ápol Oroszországgal.
Ugandai Bubu
2024. március 08. 11:46
NIncs ilyen. A lejtőn nincs megállás, 1948-ban sem volt a "felszabadító" orosz csapatokkal. A magyartálibok pedig full moszkovita orosztempót akarnak. A Kreml addig meg el, amíg tud, ha nem lenne itt NATO, meg EU, akkor a vákuumba már ömlenének is visszafelé a tányérsapkás gecik, az ugarpusztai nyomoronc, de főleg ostoba 8 iskolás moszkovita prolik már szaladnának is leszopni őket, lengetni a vörös zászlót, vörös csillagot stb. Éljen Moszkva és a régi-új félázsiai származékok igaz nemzetközisége! Nyilván FAM-nak sok mindenben igaza van, csak hár azért ő sem Minszkbe meg Cseljabinszkbe fogja küldeni a lányát tanulni...
nempolitizalok-0
2024. március 07. 12:03
Pontos. Ott Biden olyan, mint itt feri és Klára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!