Ha Németországnak jól megy gazdaságilag, akkor Magyarországnak is jobb

2024. február 12. 12:56

Rosszul teszi a hazai jobboldali sajtó egy része, hogy kárörvendő módon figyeli Németország problémáit.

2024. február 12. 12:56
null
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Rosszul teszi a hazai jobboldali sajtó egy része, hogy kárörvendő módon figyeli Németország problémáit. Ha Németországnak jól megy gazdaságilag, akkor Magyarországnak is jobb, és ez negatív előjellel is igaz. Ugyanez vonatkozik az Európai Unióra is: a német siker az unió sikerét is jelenti. A jelenleg Olaf Scholz kancellár által vezetett ország nem csupán hazánk legfontosabb kereskedelmi partnere, hanem az egész EU legnépesebb és legerősebb gazdasága. Ennek következtében a magyar kormány érdeke is az kellene, hogy legyen, hogy egy kiegyensúlyozott és jól működő Németország létezzen Európa szívében. Nem pedig egy stagnáló, belpolitikai harcokba mélyülő, végletekig polarizált államszövetség, amely számtalan belső konfliktust hordoz magával.”

Fotó: Fabian Sommer/DPA/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:48
🍓 ️ F­­o­­r­­r­­­ó­­ l­­­á­­n­yok sz­­ex­et ak­­­ar­n­ak, ba­­­sz­d m­­­eg ők­et itt 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
tavirozsa2
2024. február 14. 17:06
Jaj, de gyenge... A németek választották ezt a gazdaságtipró, képzetlen, de jó zöld vezetést. Mi mit tehetnénk? Szurkolj nekik, attól biztos jobb lesz!!
SzaboGeza
2024. február 13. 17:02
Persze Gábor! Tudjuk, az a jó ha szar, de amerikai szar!!!:)
EX_Terminator
2024. február 13. 13:14
Ha Németország nem bassza el akkor az nekünk jó. De elbaszta. IRGALMATLANUL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik