Itt vannak a részletek: Novák Katalin személyesen találkozott Elon Muskkal

2023. szeptember 26. 07:46

Mutatjuk, miről beszélgetett a köztársasági elnök és az üzletember.

2023. szeptember 26. 07:46
null

„Elon Musk – egy újabb szövetséges a családok szabadságharcában és a békemisszióban” – írja Facebookon Novák Katalin, miután személyesen találkozott a világ egyik legbefolyásosabb alakjával, az X (korábban Twitter) tulajdonosával Austinban, az Egyesült Államokban.

A köztársasági elnök szerint Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. „Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. 

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. 

A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját” – osztja meg Novák Katalin.

Hozzátette: hosszan beszéltek az ukrajnai háborúról is. Egyetértettek, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. „Annak külön örülök, hogy 

a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően” 

– hangsúlyozta Magyarország köztársasági elnöke.

Mint kiderült, 

Elon Musk is rendkívül fontosnak tartotta a találkozót, hiszen már közben kitett egy gyors posztot saját X-oldalára

amin nagyszerű találkozóról beszél!

 

Nyitókép: Facebook


 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik