Orosz katonák állítják: saját társaik lőttek azokra, akik visszavonultak

2022. november 23. 18:10

A katonák állítása szerint kiképzés nélkül küldték őket a frontvonalra, sőt még a szükséges felszerelést sem kapták meg.

2022. november 23. 18:10
null

Saját társaik lőttek a visszavonuló orosz katonákra

Orosz katonák videóüzenetben meséltek arról, hogy a Moszkva melletti Szerpuhovba vezényelték őket az általános mozgósítás után. Állításuk szerint kiképzés nélkül küldték őket a frontvonalra, sőt még a szükséges felszerelést sem kapták meg. A visszavonulás során pedig a saját társaik lőttek rájuk – számolt be a Meduza

A cikk szerint a katonák jelenleg a Luhanszki területen található Baranikovka faluban vannak.

Nem tudják, mihez kezdjenek, mert semmiféle parancsot sem kaptak.

A mozgósított katonák csak abban az esetben maradnak Ukrajnában harcolni, ha a parancsnokság beváltja a nekik tett ígéreteket .

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

– vélekedik . Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a adásában.

Nyitókép: AFP/ Sputnik 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. november 24. 15:33
Azért hogy ki az ukrán azt csak tudták?
zuriktodor
2022. november 24. 04:52
Ez a mániájuk. Az Ellenség a kapuknál c. filmben már megágyaztak ennek a történetnek. Csecsemőket is erőszakolnak, meg vénasszonyokat. Tudjuk. Meg magukat lövik Energodárban rakétákkal.
zolka50.50
2022. november 23. 22:00
Mandi, legalább tennétek hozzá, hogy ezt az ukrán propaganda állítja.
Draco Paladin
2022. november 23. 21:11
LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!