Magyar bűnözőket fogtak el Németországban

2022. január 12. 08:57

Apára és fiaira csaptak le a rendőrök, az egyikük egy lakóház felső szintjéről is kiugrott, de hiába.

2022. január 12. 08:57
null

Három, emberölés kísérlete, csoportos garázdaság és betöréses lopás miatt Magyarországon elítélt bűnözőt fogtak el a német hatóságok a magyar rendőrök együttműködésével, európai elfogató parancs alapján Karlsbrunnban – közölte a rendőrség honlapján a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerdán. A három büntetett előéletű férfit,

– áll a közleményben.    

Miután a nyomozás kiderítette, hogy a három férfi Németországban tartózkodik, a nyíregyházi rendőrkapitányság felkérése alapján az NNI felvette a kapcsolatot a német hatóságokkal az elfogásuk érdekében. A saarlandi célkörözési egység munkatársai megállapították, hogy a család Grossrosseln-Karlsbrunnban lakik, és lecsaptak rájuk. Az egyik férfi, akit tíz évre ítélt a bíróság, úgy próbált menekülni, hogy öt méter magasból kiugrott egy lakóház felső szintjéről, ám a közeli kiserdőben a német rendőrök őt is elfogták – ismertették. A három férfit őrizetbe vették addig, amíg a saarbrückeni bíróság meghozza a kiadatási kérelem elbírálásáról szóló döntést – írták.

(MTI)

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KatalinKormos
2022. január 13. 00:18
Természetesen retkes, büdös, ótvaras suttyó cigányokról van szó. Ugyan..., mi másról? Kőkorszaki ragadozónépség ez! Nem Európába való. És az összes ilyen belterjes klónkudarcot, amely bűnt követ el, a vérfertőzött családtagjaival együtt, Novaja Zemljába (Szibéria) kellene deportálni, hogy hagy dögöljenek ott halomra a hidegtől meg az éhségtől. Vagy zabálják fel egymást....
iIonah
2022. január 12. 18:40
Szóval magyar fiatalokat kaptak el a német rendőrök.
kozmosz
2022. január 12. 14:07
Csak ne szállítsák őket vissza.
Gonella
2022. január 12. 12:33
magyar állampolgárságú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!