Barnier is koronavírusos lett

2020. március 19. 14:44

A Brexit-főtárgyalónak pozitív lett a tesztje.

2020. március 19. 14:44

Koronavírussal diagnosztizálták Michel Barniert, aki a Brexit kapcsán az Európai Uniót képviselte a tárgyalásokon, számol be a Politico. A politikus a Twitteren jelentette be a hírt, angol és francia nyelven. Mint írta, jó állapotban van, és stábjával egyetemben követi az utasításokat.

„Azoknak, akik már megfertőződtek, és azok akik megfigyelés alatt vannak, üzenem, hogy együtt túl leszünk ezen” – írta.
A Brexittel kapcsolatos tárgyalásokra ezen a héten, Londonban került volna sor, de a koronavírus miatt a tisztviselők nem tudtak elutazni a helyszínre. Szakértők szerint a brit kilépési folyamat meghosszabbítása elkerülhetetlen, annak ellenére hogy a brit kormány ragaszkodik a tervezett határidőhöz. Boris Johnson szerdán a brit alsóházban a képviselőknek elmondta, a januári kilépési törvény köti őket a határidőhöz, és tiltja a kormánynak a folyamat meghosszabbítását.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2020. március 19. 16:24
"Mint írta, jó állapotban van, és stábjával egyetemben követi az utasításokat." Ha követte volna, most nagy valószínűséggel nem lenne beteg.... Arányaikat nézve a világon elég sok politikus, diplomata, sportoló, sportdiplomata lett fertőzött... Talán nem érezték, hogy rájuk is vonatkoznak szabályok - ez valami beidegződés lehet náluk....
Knerten
2020. március 19. 16:09
Politikailag nem egy oldalon állunk, de emberként együttérzünk vele és mihamarabbi felépülést kívánunk neki. Utána pedig boldog, békés nyugdíjas éveket, a politika világától minél távolabb!
pollip
2020. március 19. 15:52
Gyógyulást.
3M..
2020. március 19. 15:20
Szegény szerencsétlen. Mikor temetik? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!