Lopott markolóval raboltak ki egy Lidl szupermarketet Írországban

2018. március 04. 15:47

Egy harminc fős banda támadta meg az árzuház biztonsági őreit, és fosztogatni kezdtek. Videó.

2018. március 04. 15:47

Egy lopott markolóval raboltak ki egy Lidlt Írországban. A Dublin elővárosában lévő áruháznál az ítéletidőt kihasználva fosztogatók jelentek meg, és vittek, amit tudtak – írja az Irish Times.

Az erős havazás miatt Írországban egy időre megbénult a közlekedés, ezt használták ki a rongálók. Hivatalos jelentések szerint pénteken délután körülbelül harminc ember támadta meg a Lidl biztonsági őreit, akik erősítést kértek.

Az épületnél megjelent egy markoló is, ami elkezdte megbontani az áruház tetejét. A könnyűszerkezetes épület hamar megrogyott, majd összedőlt. Az akció közben senki nem sérült meg, mert az áruház zárva volt. 

A cél az áruház széfje lehetett, amit sikerült kiemelni a munkagéppel. A videón az is látszik, ahogy ezt megpróbálják kinyitni a markolóval. 

(nyitókép: Irish Mirror)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2018. március 07. 02:35
Na akkor ezt a leretusált keresztért.
crydog
2018. március 04. 21:34
Nigger kultúra. A vér nem válik vízzé. Méghogy minden ember egyenlő - meg a kisfaszom. Ezek örökké gyűlölni fognak mindent, amit a fehér ember elért.Mert ezek képtelenek teremteni valamit - csak rombolni tudnak. Meg szaporodni. Az emberiség legalja.
bélabácsi
2018. március 04. 21:25
Ne foglalkozz a sok rohadt hazaárulóval, tedd amit kell. Március 15-én legyél ott a Békemeneten, április 8-án pedig tudod kire kell szavazni. HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!
vihar
2018. március 04. 20:56
ezenkívül még 6 autót felgyújtottak és más boltot is kifosztottak a niggerek Háború van , "csapataink harcban állnak , a kormány a helyén van" , de április 8.-án sorsdöntő csata lesz - Orbánnak megint igaza van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!