Világfórumot tartottak a nők politikai szerepvállalásáról

2016. február 24. 09:04

A nők politikai és gazdasági szerepvállalásáról rendeztek világfórumot többek közt Christine Lagarde-ral az IMF vezérigazgatójával és a jordán királynéval. Jacqueline Franjou a fórum főigazgatója szerint, ha a fórumnak köszönhetően előrébb tudunk lépni, az nagyszerű.

2016. február 24. 09:04

Dubajban rendezték meg az első közel-keleti Női Világfórumot, amelynek témája a nők politikai és gazdasági szerepvállalása volt. A rendezvényen előadott Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója, valamint Rijád, jordán királyné is. Az eseménnyel kapcsolatban Jacqueline Franjou főigazgató megjegyezte, hogy a nőknek döntéseket kell hozniuk és bele kell vágniuk fontos dolgokba.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dave
2016. február 24. 18:10
Elég röhelyes, ott tartani ilyen konferenciát, ahova importálják a luxus kurvákat. Persze lehet, hogy ilyen üzletasszonyokra gondoltak.
Morgen
2016. február 24. 14:59
A hülye fejekbe nem lehet beleverni, hogy nem az lényeges, férfi, vagy nő akar-e világbékét, hanem az, hogy a plebs megérti-e, hogy miben van! A témánál maradva: Indira Ghandin kívül nem volt női politikus, aki mert volna bátor lenni. Ennyi.
berzsian56
2016. február 24. 12:14
Legközelebb legyen Kabulban, ott akár a hatodik feleség is részt vehetne. Ajánlott olvasmány: a kabuli könyvárus.
berzsian56
2016. február 24. 12:10
És mit keresett ott Krist Lagarde? Ő melyik nemet képviselte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!