Meghalt Tirolban egy magyar fiatal, aki autójával együtt a folyóba esett

2015. december 06. 14:01

Autójával együtt folyóba esett Tirolban egy előzés után szombat este egy magyar fiatal, aki kiesett a járműből. A hegyimentők megtalálták, kórházba vitték, de vasárnap kora reggel elhunyt.

2015. december 06. 14:01

Meghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra:  autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.

A 23 éves, Kitzbühel környékén élő fiatalember egy osztrák rendszámú autóval szombaton késő este a B161-os út Oberndorf településnél lévő szakaszán előzésbe kezdett, majd miután visszatért sávjába, ismeretlen okok miatt elvesztette uralmát az autó felett, letért az útról és a folyóba esett. Az autó felfordult, a fiatalember kiesett belőle, és testét a víz néhány métert sodorta. 

A környék rendőreinek, vízi- és hegyimentő egységeinek 65 munkatársa dolgozott a keresésén. A B161-os utat két óra hosszan teljesen lezárták. 

Bár megtalálása után sikeresen újraélesztették és a tiroli St. Johann kórházba vitték a férfit, állapota rosszabbra fordult és vasárnap kora reggelre meghalt.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2015. december 07. 09:16
Emberek! Egy HONFITÁRSUNK halt meg. FIATALON. Eggyel kevesebben vagyunk. És képzeljétek el a szülők, hozzátartozók fájdalmát. ..................................
korona
2015. december 06. 20:36
„Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens egy része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól” - John Donne
korona
2015. december 06. 20:33
"Minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól." A legőszintébb részvétem. Isten nyogosztalja. _______________________________________
Békanász a hasadon
2015. december 06. 20:03
Meg kéne tanulni vezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!