A Mi Hazánk blokád alá vette az épülő debreceni akkumulátorgyárat

2023. február 24. 18:40

Órákra megbénították az építési területet.

2023. február 24. 18:40
null

Toroczkai László a Twitter-oldalán büszkélkedett el azzal, hogy a Mi Hazánk aktivistái több órára megbénították az épülő debreceni akkumulátorgyár területén folyó munkálatokat. A közzétett fotókon az látszik, hogy zászlókkal és tiltakozó táblákkal felszerelkezett civilek egy csoportja az úton, velük szemben pedig rendőrök sorakoztak fel.

Nyitókép: Toroczkai László Twitter-oldala

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2023. március 03. 11:50
Munkát is adnak a környékbelieknek, vagy csak lovagolnak a környezetvédelmen mint lomposék?
Karbantartó9
2023. február 26. 16:17
Gyurcsány kottájából játszanak, agyuk mint egy fél dió! Magyarellenes rohadékok!
sorostalanság
2023. február 26. 15:01
Ezek tényleg mihasznák (köp)...
sorivo4
2023. február 26. 00:19
Ennél jobb témát is találhatnának maguknak, mint hogy a hazaáruló baloldal malmára hajtják a vizet, még a hamis kifogásaikat is átvéve, hogy pár hektárnyi kukorica felér több ezer munkahellyel. Azt kellene inkább támogatniuk, hogy a hazaáruló baloldal ne tudja ezt a beruházást meghiúsítani. Ami kész csapás rájuk nézve, mert ők akarták megvalósítani, és így már az égvilágon semmi szükség rájuk. Ha már a zöld átállást sem támogatják és már annak is szembe mennek. A debreceni gyárnak meg kell épülnie, és mivel ilyen nagy az érdeklődés rá, épüljön még több is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!