„A Fidesz egy sunyi, rohadt ellenség” – írja a Népszava újságírója

2022. szeptember 12. 14:47

Batka Zoltán szerint a Fideszben nem ellenfelet, hanem ellenséget kell látni, akivel szemben csak háborús politikának van értelme.

2022. szeptember 12. 14:47
null

Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a 12 éve kétharmados többséggel regnáló Orbán-kormányról és a Fideszről Batka Zoltán, a Népszava újságírója. Batka a vasárnapi I. kerületi Fidesz győzelem tanulságait levonva jut arra a következtetésre, hogy „egyedül DK-nak van dekódolható és az adott helyzetben értelmesnek ható üzenete, miszerint Orbánnal nincs alku,

„Ez egy háború, ők pedig az ellenség”

Az újságíró később így folytatja:

kölykeik a legjobb iskolákba járjanak, ti pedig gürcöljetek a töredékéért annak, amit ők puszira megkapnak”. Batka Zoltán szerint jelenleg az egyetlen őszinte üzenete egy ellenzékinek mindenekelőtt az lehet, hogy a

fideszesek az ellenségeitek”.

„Persze, vannak közöttük kevésbé undokok, vannak közöttük is olyan emberek, akikkel két sortűz között el lehet cigizni a lövészárok szélén. De ez egy háború, ők pedig az ellenség. Slussz. Ez van” – fejti ki véleményét a publicista.

A posztot megtekintheti meg:

Nyitókép: Batka Zoltán Facebook-oldala

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cs.laura
2022. szeptember 14. 09:44
Sándor Kinga nagyon frappáns választ adott: Táptalajban a gyűlölet magja Milyen mélyen tudnak még gyűlölni? Szinte napi szinten elképedek azon, hogy mily gyűlölettel viseltetnek irányunkban az ellenzéki oldalról. Ma, Batka Zoltán, a Népszava firkásza az eddigieknél is még mélyebbre süllyedt, ha lehet fokozni. Olyan gyűlölet cunamit indított el a Facebook oldalán, hogy az ilyenért már büntetni kellene. Nagyon jól tudjuk, hogy milyen mélyről fakad a gyűlöletük, hisz a húsosfazékra fedő került, amiből nem zabálhatnak ma már korlátlanul a kiváltságosok. Ezért aztán aljas módon igyekszik összeugrasztani az embereket, azt sugallva. hogy a Fideszesek „kölykei” elit iskolába járhatnak, azok mindent megkaphatnak, a másik oldal teljesen el van nyomva, le van nyomorítva, mi pedig dúskálunk a jóban. Ez a kretén azt írja, hogy a „kölykeink”, megsértve minden embert, de legjobban a nőket. Nem tudom, hogy van –e gyereke, felesége, mert, ha igen, akkor ezek szerint, a felesége nem szült, hanem kölykezett, fialt, vagy esetleg ellett? Milyen sötét mélység lehet a lelkében az ilyen „embernek”. Mi haszna származik abból, ha a két tábort úgy összeugrassza, hogy egymás torkának essenek. Azt jobb, ha ő, és minden olyan ellenzéki zugfirkász, megmondó ember, politikus, vagy csak sima polgár tudomásul veszi, hogy a jobboldalt nem lehet beleugrasztani egy polgárháborúba. Hiába a sok köpködés, ami most eléggé „tarhásra” sikeredett, nem fog bennünket letéríteni arról az útról, amelyen most vagyunk. Lehet, hogy akkor, hirtelen undorodunk attól a köpettől, amit napi szinten ránk zúdítanak. Mi nem pénzért tartunk ki a kormányunk mellett, mert a jobboldal olyan emberek tömege, akik hazaszeretetben, lelkiekben, értelemben, nagyon gazdagok, és ezt nem lehet pénzben mérni. Közülünk is nagyon sokan nehezen léteznek, lélegeznek a sok teher súlya alatt. Mégis azért szavazunk bizalmat Orbán Viktornak és a kormányának, mert hisszük, tudjuk, hogy csak így tudunk előre lépni minden tekintetben. A nehézségek ellenére is bízunk a jövőben, még úgy is, ha mi, az idősebbek azt már nem fogjuk megérni, de ezzel az erős hittel tudjuk segíteni a gyerekeinket, unokáinkat. Hiába is köpködnek bennünket, mert velük ellentétben, mi azt letöröljük, hogy nyoma se maradjon rajtunk, és azért nem érdemes viszont köpni, mert ők szeretnek a mocsokban, a mételyben fürdeni, legalábbis ami a lelkieket illeti, hisz ez az életközegük, abban érzik jól magukat. Üzenem ennek a szerencsétlen flótásnak, és mindenki másnak, aki hasonlóan cselekszik, ne köpködjön, mert előbb-utóbb bele fog fulladni a saját köpetébe. Lehet, hogy nem ma, nem holnap, de holnapután számíthat rá, mer Isten, ha késik is a büntetéssel, azért valamikor sorra kerül mind. Sándor Kinga Gödöllő 2022-09-12
korona.2.0
2022. szeptember 13. 23:30
Népszava ? Ja, az zsidó újság, magyar nyelven. Figyelemre sem kell méltatni.
tapir32
2022. szeptember 13. 19:47
A konzervatív gondolkodás elítéli a fasizmust. Az, a szélsőbaloldali aki, a társadalmi béke és a közrend elsődleges garanciáját az Alaptörvényt kívánja alkotmányellenes eszközökkel ignorálni, kiiktatni, megsemmisíteni az, közel áll a fasizmushoz, a nemzeti szocialistákhoz. Gyurcsány, Dobrev stb.
matato
2022. szeptember 13. 16:31
Szerencsétlen fa(@)batka, ennyit is érsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!