„Ne pofázz, vallj!” – Bayer Zsolt üzent Korányi Dávidnak

2023. január 27. 19:44

Korányi szerint nem adtak támogatást politikai pártoknak vagy jelölti kampányoknak.

2023. január 27. 19:44
null

Ismeretes Korányi Dávid megszólalt a baloldal kampányfinanszírozási ügyével kapcsolatban és leszögezte, hogy nem adtak támogatást politikai pártoknak vagy jelölti kampányoknak.

Korányi Dávid szerint az Action for Democracy „a magyar és amerikai törvények maximális betartásával, önállóan végzi munkáját, támogatási

Erre reagált most Bayer Zsolt is. 

„Korányi, te gazember! Ne terelj, ne pofázz, ne utasíts vissza semmit, hanem valld be, kiktől kaptátok a pénzt! Világos?” – fogalmazott a publicista.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medvemagyar
2023. január 29. 02:22
Olvasom a kommenteket és a kis szívem csordultig telik büszkeséggel. Csupa kersztényi szeretet és liberális tolerancia! :)
foldizs
2023. január 28. 20:24
Tőled kapták, Zsolti!
Lajoss
2023. január 28. 17:26
Zsozsó,te mindig tudsz lejjebb süllyedni a szarban..
Igazszó
2023. január 28. 13:30
Sok a duma szlovákrendszámos, népszabis bajer! Majd szólj a geci köpcös haverodnak, hogy a négymillárdos libsi pénzmosásban a patkány polt vak és süket 1.5 éve az olajos pintérrel és a bankokkal, navval, titkosszolgálatokkal, a besúgóitokkal együtt. Míg Budaházi és társai ellen büntetőeljárás folyik, a böszme és a bandája szabadon tombol a parlamentben, a fővárosban és a nagyvárosokban. Most már Jászberényben is. Ha majd sikerül valakit bezáratnotok a ballibbant hazaárulók közül, vagy a zsidó kommunista terror gazemberei közül, akkor ugassatok hiteltelen balfasz! addig kuss, a tetves kurva anyádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik