Pintér Sándor besúgórendszert épít a tanárokból! Tiszteletet Simkó Editnek!

2023. január 4. 20:09

Perintfalvi Rita
Facebook
Oyan tanárok kellenek, akik befogják a pofájukat és szervilis módon kiszolgálják a rendszert.

„Az a helyzet, hogy én Editnek hiszek és nem Pintér Sándornak. Mert Edit, sok más pedagógustársával együtt szívvel-lélekkel űzte a hivatását, valódi odaadásból akart embereket nevelni a hazának. Ezért számomra az ő üzenete hiteles. Pintér Sándor pedig hazug és aljas színjátékos. Ezért jól értem, amikor Edit ezt írja: »Ha ezt a rendszert tovább szolgálom, magamat árulom el, és mindazokat, akikkel kapcsolatba kerülök. Egy újabb áttét lennék egy rákbeteg szervezetben.«

Sajnos azt gondolom, hogy ennek még az ilyen pintér sándorok örülnek is. Hiszen az ellenállás gócpontjait lassan felőrlik: vagy kirúgják a legfőbb zavargókat, vagy maguktól felmondanak azok, akiknek van még gerincük. A többiek pedig hagyják bedarálni magukat vagy éppen elvhű módon szolgálják ki a rendszert. Bizonyára azt is remélve, hogy majd ők lesznek azok, akik magasabb pontszámot kapnak Pintér új rendszerében és így a bérük is nőni fog.

Na, nem mintha ez lenne a magyar oktatás válságának legnagyobb baja! Hiszen a legnagyobb baj: a gondolkodás szabad szellemének kiirtása. Ahhoz, hogy majd kiépülhessen újra a »Hitlerjugend«, olyan tanárok kellenek, akik befogják a pofájukat és szervilis módon kiszolgáják a rendszert. Pintér ennek kiépítését kezdte most el az új ötletével.

Kevesen látják és értik, hogy mindez hova vezet majd. Simkó Edit megértette! És volt olyan bátor, hogy kimondta: ő ebben nem vesz részt! Nem lesz része sem az ócska besúgórendszernek, sem a »Hitlerjugend« kiépítésének, mert nem ezért lett pedagógus!

Ha ezeknek a pedagógusok az ellenállása megbukik, akkor ez az ország elveszíti a jövőt! Mert a fiatalok mind el fognak menekülni egy olyan országból, ahol a szabadság szégyen, a gerinctelen kollaborálás pedig dicsőség!”

Arányait nézve maroknyi, ám annál hangosabb kisebbség próbálja elmondani, mit akarnak a pedagógusok

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olyan tanárok kellenek, akiknek van annyi eszük, hogy érdekeiket a bevált szabad szakszervezeteken keresztül érvényesítsék.

Mi közöd van neked a magyar pedagógusokhoz?
De ha már hozzászóltál, egy pedagógus minden rendszerben függetlenül a pártszimpátiájától a legjobb tudásának megfelelően kell, hogy tanítson.
Nem a rendszert szolgálja, hanem a munkáját végzi, vagyis tanít.

Perintfalvi "univerzál-szakértő", s éppen ezzel is igazolja, hogy felületes, hozzá-nem-értő, önjelölt ál-próféta. Egyetértek azokkal, akik sokallják a Mandineren való szerepeltetését, mert a folyamatos szinvonaltalan-amatőr közbekotyogásai idegesítőek, nem hoznak érdekes-érdemi szempontokat. A monoton kötözködései már unalmasak.

Pintér Sándor alkalmatlan az oktatás vezetésére - mert az nem Rendőrség.

A labrisz egyesület viszont besúgó gyermekeket fog kinevelni. Ha szól a gyerek valakinek, hogy a tanár az órán lmbthsghfhfjhgjjvse témában érzékenyít, akkor besúgó lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés