Francia politikus: Követelni kell Zelenszkijtől az Ukrajnának nyújtott segélyek visszafizetését!

2022. november 27. 12:09
Florian Philippot szerint minimum az ukrán elnök adóparadicsomokban rejtegetett pénzét kellene hazahozni.

Az Index a RIA Novosztyi nyomán számol be a következőről: Florian Philippot volt EP-képviselő kijelentette, hogy Biden amerikai, Macron francia elnököknek és Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság vezetőjének

követelnie kell Volodimir Zelenszkijtől az Ukrajnának nyújtott segélyek visszafizetését.

A politikus erről a közösségi oldalon írt, közölték.

A francia politikus szerint az a tény, hogy az ukrán elnök nem téríti meg a nyugati országoknak a fegyverszállítást, csak szégyenteljesebbé teszi a helyzetet. Hangsúlyozta: mielőtt újabb milliárdokat küldenének Zelenszkijnek, minimum azt kellene kérniük tőle, hogy hozza haza azokat a tízmilliókat, amiket adóparadicsomokban rejteget.

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.
 

Címlap: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kamatostul persze, ahogy a kisembertől követelik tartozáskor.

Követelhetik:-)))))
Ez vicc. Úgysem fogják visszafizetni.

Nemzetközileg keverik a segély és a hitel fogalmát. Direkt.

Nocsak, nem tetszik, hogy a szent tehenet kritizálják? Miből van tetemes külföldön tartott vagyona? Csak nem ellopta a fegyverekre kapott pénzt, netán fegyvereket adott el?

Úgy gondolod, hogy például a 2x2=4 igazsága is attól függ, hogy ki mondja?

"az EU hitel Ukrajnának egy rendkívül kedvezményes kamatozású,aminek ráadásul a tagországokra eső kamatait átvállalja az EU,Orbánnak meg nincs pénze hitelt adni mert krvára deficites -csőd szélén álló-az államkassza,csak hitelből,ki adhat hitelt neki ?"

Részegen, drogosan ne ülj le írni, mert ilyen hülyeség jön ki belőle. Orbán hitel nélkül, saját költségvetésből adná oda Ukrajnának azt, ami a közös hitelből ránk eső rész lenne. És felvetődik a kérdés, hogy ezt az egyszerűbb megoldást a többi ország miért nem akarja? Gondolkozz rajta!

Tetszik a diagnózisod, de szívesen olvasnám tőled ennek pandantját, mondjuk a balliberális kormányok genezisét. S ezt komolyan gondoltam, érdemes lenne a kettőt egymás mellé tenni, az emberek a tények alapján könnyebben tudnának összehasonlítást tenni,s persze dönteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés