Orbán: Úgy érezzük, hogy minden akadály elhárult, ami a megállapodást hátráltatta (videó)

2022. november 24. 18:51
A kormányfő szerint jól haladnak az uniós pénzekről szóló tárgyalások.

Csütörtök este videót tett közzé közösségi oldalán Orbán Viktor. A felvétel a kassai V4-csúcs kormányfői sajtótájékoztatóján készült, ahol a miniszterelnök feltehetőleg az utóbbi napok sajtóhíreire reagálva kijelentette: az uniós pénzekről szóló tárgyalások jól haladnak. 

„Tizenhét pontból álló csomagról egyeztünk meg az Európai Bizottsággal, és mi minden teljesítettünk, amiben megegyeztünk. Azóta persze van 18. is, de arról is megegyeztünk, hogy azt is teljesíteni fogjuk, de annak a határideje nem most van, hanem márciusban” – jelentette ki Orbán Viktor.

„Mi úgy érezzük, hogy minden akadály elhárult az európai intézmények, a Bizottság és Magyarország között, ami a megállapodást eddig hátráltatta” – tette hozzá a miniszterelnök.

A nap híre: nincs pénz!

„A nap híre: nincs pénz! És nem is tudni, mikor lesz! Ha lesz... "Legfőbb ideje, hogy Orbán Viktor végre megkapja az elismervényt Brüsszelből tekintélyelvű kurzusáról. Az EU Bizottsága nem akarja, hogy Orbán Viktor továbbra is megtévessze. Ursula von der Leyen végre átveszi az Európai Parlament álláspontját és elismeri, hogy az orbáni látszatreformok semmiféle javulást nem eredményeznek a jogállamiság helyzetében Magyarországon.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit adunk fel még?

Ezeket a pénzeket soha nem fogjuk megkapni. De ha hozzáférhetőek is lesznek,olyan feltételekkel, amikkel már nem éri meg hozzáférni. Szlovákia nem véletlenül csak az EU-s keretei 45%-át használta fel. Szóval ez csak egy virtuális pénz, ami hivatkozási alap, a valóságban más pénzekkel kell kiváltani. A cél a teljes függetlenség az EU-tól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés