Orosz anyák: Vlagyimir Vlagyimirovics, te férfi vagy, vagy mi?

2022. november 23. 6:41
Kétségbe vonta az oroszországi Anyák és Feleségek Tanácsa Putyin férfiasságát.

Az Index arról tudósít, hogy nyílt ülésre invitálta az oroszországi Anyák és Feleségek Tanácsa Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A mozgalom olyan nőkből áll, akiknek a hozzátartozóik az ukrajnai fronton harcolnak – erről eredetileg a Meduza írt.

A szervezet szerint az elnök fizetett anyákkal fog találkozni.

„De nem erre van szükségünk. Vlagyimir Vlagyimirovics, te férfi vagy, vagy mi?

Van bátorságod négyszemközt, nyíltan találkozni, nem az általad egyeztetett zsebes nőkkel, anyákkal, hanem valódiakkal, akik különböző városokból, saját költségükön érkeztek hozzád?

Itt vagyunk Moszkvában, készen állunk a találkozásra. Várunk a válaszodra!” – fogalmazott Olga Cukanova, a tanács egyik képviselője arra reagálva, hogy Putyin több orosz anyával is találkozni fog, ám velük nem.

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Klonok tamadasa cihanovszkaja sorozatmodell?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés