Charles Michel üzent az uniós polgároknak: Mozgósítanunk kell

2022. október 1. 8:45
„Nem a háborúért. Hanem a béke, a biztonság és a jólét megőrzése érdekében” – fogalmazott az Európai Tanács elnöke.

Charles Michel a Twitteren üzent az európai polgároknak, miután Oroszország népszavazást tartott az elfoglalt ukrán területeken. 

„Üzenetem az uniós polgároknak:

Mozgósítanunk kell. Nem a háborúért. Hanem a béke, a biztonság és a jólét megőrzése érdekében.

Mindenkinek megvan a maga szerepe” – fogalmazott az Európai Tanács elnöke.

 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 403 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy rendkívül ellenszenves elmebeteg. Tartatták volna be a Minszki Megállapodásokat , ismertek volna el valamit az oroszok biztonsági igényeiből, nem itt tartanánk, h. palagáz, hétszeres áron, környezetszennyezően kifejtve, szállítva.

A jó Ursula már januárban rendelt!

Ő maga, így megjelenésre is milyen bájos.
Csak rápillant az ember a képére, két napig rosszul alszik.
Mozgósítania sem kell, már mozgolódsz az ellen, amit mondani fog.
Lehetne ellenszenvesebb a haladó?

Veled vagyunk Vietnam! Kommunista szombat is lesz?

Valaki meg tudja nézni az eredeti alatt a hozzászólásokat?

A Márki-Zaj Béke Alap felkérte az ellenzéki pártokat arra, hogy kezdjék el szervezni az Ukrajnába küldendő, az oroszok elleni harcra kiképzett önkéntes zászlóaljaikat. Elsőként a Momentum jelezte vissza, hogy már megkezdték a mozgósítást, a szervezést, s tömegesen jelentkeznek a két méter magas, kigyúrt belpesti fiúk a toborzó irodáknál, a DK sem tétlenkedik, a zavart a csapatzászlók kiválasztása okozza, Feri, Klári, vagy ki más legyen rajtuk - némi zavart keltett, hogy néhány, egykoron a Szovjetunióban végzett DK-s a jelentkezéskor elfelejtette levenni a zakójáról az MSZBT kitűzőt, s volt aki szovjet zászlót vitt magával, s megkérdezte, hogy itt kell-e a náci Németország elleni háborúra jelentkezni - , s azt sem értették meg, hogy nyolcvan felett a párt már nem számít a részvételükre.
Az MSZP válságstábot hívott össze, Kovács Laci eldobva teniszütőjét rohant a tanácskozásra..gyerekek, most mi lesz, ugye nem fordulunk a gyökereink, a testvéri Szovjetunió - többen kijavították nyelvbotlását - ellen, különben is, amennyiben csatlakozunk Brüsszel háborújához, elveszítjük a maradék tagságunkat is. A PM azonnal kizárta önkéntesei részvételét, mivel igazolt tagsága egy rajnyi erőt képvisel, ki marad itthon.....a Jobbik figyeli szövetségeseit, Jakab részéről erős a nyomás a mozgósításra, Miskolcon már megkezdte az alakulatok szervezését, nagy sikerrel - azt hirdeti, hogy mindez a borsodi közbiztonság javítása érdekében történik - , Torockai még nem kapott utasítást a tartójától, a Mi hazánk ki ellen mozgósítson......az LMP az események környezetvédelemre gyakorolt hatásán vitatkozik...Karácsony elrendelte a fővárosi óvóhelyek ellenőrzését, utasított a belépési, használati rendszabályok kidolgozására, kormánypárti szimpatizánsok csak akkor engedhetőek be, ha az ellenzéki szimpatizánsok és hajléktalanok után marad szabad hely.
Közben Feri, Klári, Gelencsér, Fegyőr, Kunhalmi, az ellenzéki pártelit már csomagol, elkészítette repülőjegyeit, s a közös kiáltványt támogatóikhoz....a végsőkig harcoljatok az orosz fenevad ellen, tartsatok ki, visszajövünk........

Aztán mit mozgósít Európában ez a hülye? A béke érdekében merni kéne szembemenni az USA-val, mert az ő érdekükben halnak meg ukránok a fronton. Ők trenírozták éveken át az ukránokat a provokációkra, ők akadályozták meg, hogy az orosz-ukrán kapcsolat normális legyen és az USA érdeke elvágni Európát Oroszországtól.

Bulgáriában a Kanadából odavezérelt miniszterelnök felmondta az orosz gázt, mondván hogy az USA-tól olcsóbban(?!) kapnak. Aztán ez a bolgár Márki Zay megbukott, és most szarban vannak. Csak a példa kedvéért.

Elmebeteg állatok!

SEMMI KÖZÜNK A KELETI SZLÁVOK PERPATVARÁHOZ!
NEM AKARUNK MEGDÖGLENI AZÉRT, HOGY MELYIK KELETI SZLÁV REZSIM URALJA MELITOPOLT VAGY SZEVERODONYECKET!

Rendesen tele van a liberó az EU háza táján.

Igaz: Belgiumban novemberre a szakszervezetek országos sztrájkot hirdettek a szankciók megszüntetése érdekében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés