Erre nem voltunk felkészülve: kalózballada orosz verziójával ünnepelték Putyinék az ukrán megyék annexióját Moszkvában (videó)

2022. szeptember 30. 20:33

Putyin őrületes show-t rendezett a Vörös Téren.

2022. szeptember 30. 20:33
null

Vlagyimir Putyinnak hatalmas műsort sikerült szerveznie a moszkvai Vörös Térre annak apropójából, hogy aláírta az ukrán megyék annexióját. A műsor első számaként egy 1960-as években született új-zélandi kalózballada oroszra fordított verzióját énekelték el,

vélhetően azért, mert az az elmúlt időszakban egy virális slágerré nőtte ki magát a TikTokon.

Putyin az 51. percnél lépett színpadra.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. október 02. 04:01
Továbbra is szépek az orosz lányok, csak az orosz nyelv borzalmas.
Zsaturnuzs
2022. október 01. 22:59
Meg sem közelíti ez a színjáték Leni Riefenstahl hátborzongatóan gyönyörű filmjeit... A berlini olimpia is elképesztően látványos volt, az olimpiai fáklyás váltófutással, a monumentális felvonulással és a hibátlan, precíz rendezéssel. De ezen az elcsatoláson (annektáláson) nincs mit ünnepelni. Még távolabb került a béke lehetősége, még többen halnak meg és még nagyobbak lesznek a károk. Még az oroszoknak sincs mit ünnepelni most, a gyászra több okuk van. És ez nem honvédő háború, hanem hódító (lenne, ha sikerülne valahogy győzniük).
amca
2022. október 01. 16:37
Ja, pányemaju vszjo ! Uaz ,mint: anno1940. Szabadka,Zombor,Újvidék Visszatér a Délvidék.
vicomt
2022. október 01. 16:32
Bravó!!A jenkik egy napos gyász ünnepséget tartottak.Már ezért megérte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik