Ez az igazi posztmodern.

Erre nem voltunk felkészülve: kalózballada orosz verziójával ünnepelték Putyinék az ukrán megyék annexióját Moszkvában (videó)

2022. szeptember 30. 20:33
Putyin őrületes show-t rendezett a Vörös Téren.

Vlagyimir Putyinnak hatalmas műsort sikerült szerveznie a moszkvai Vörös Térre annak apropójából, hogy aláírta az ukrán megyék annexióját. A műsor első számaként egy 1960-as években született új-zélandi kalózballada oroszra fordított verzióját énekelték el,

vélhetően azért, mert az az elmúlt időszakban egy virális slágerré nőtte ki magát a TikTokon.

Putyin az 51. percnél lépett színpadra.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Putyin amennyire hézagos orosz tudásom alapján meg tudom ítélni, jó szónok, úgy tűnik, fejből mondta a beszédet.

Végig néztem, s meghallgattam Putyin beszédét is...Biztosan sok pszichológus, orvos kísérte figyelemmel mozdulatait, szemjátékát, artikulációit, s már írják szakértői elemzéseiket. laikusként magam nem egy szétszórt, a megkezdett játszmát feladni készülő, tétova, céljait illetően bizonytalan politikust láttam benne.
Sok fiatal volt a téren, s lelkesen énekeltek, a fellépők és a résztvevők erőt sugalltak...még hosszú távon az övéké marad a Vörös tér. S mivel fejezte be Putyin? A győzelem a miénk lesz......
Magam a megbékélést, a további vérontás elkerülését szeretném lát, egész Európában. Olyan színpadokkal, amelyeken a szeretetről, egy más tiszteletéről beszélnek, énekelnek.
Putyin beszédéből azért átjött az, amiről sokan nem akarnak, nem mernek beszélni. Az ukrán kormány alapvető emberi, kisebbségi jogaikat nem tartotta tiszteletben. S mégis Ukrajna képviseli az EU hivatalos kódexében az európai értékeket.

Az Euroviziós dalfesztivált nagyságrendekkel verte.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés