Nógrádi György: Az USA megszállás alatt tartja Németországot

2022. augusztus 09. 20:58

A szakértő szerint arról lehet szó, hogy az Európai Unió felbomlik, azonban annak nincs realitása, hogy az EU szembefordul az USA-val.

2022. augusztus 09. 20:58
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő elemzéséről tett közzé egy rövid videót az Ultrahang nevezetű YouTube csatorna.

A rövid videóban a szakértő kifejti, hogy szerinte arról lehet szó, hogy

az Európai Unió felbomlik, azonban annak nincs realitása, hogy az EU szembefordul az USA-val.

Nógrádi szerint ezt az Egyesült Államok nem engedné. 

Azt is elmondta, hogy „valaki fölteheti a naiv kérdést, hogy miért nem, hiszen Németország önálló”. Majd hozzátette: „Ott vannak az amerikai csapatok, az amerikai hírszerzés, az amerikai politika”. A szakértő szerint bármilyen német mozgást megakadályozna az USA.

Nyitófotó: Földházi Árpád

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. augusztus 10. 15:30
Láthatóan érzékeny mondatokat mondott Nógrádi...a teljes libsibolsi kommandó iderohant vétrthányni... Nógrádi kimondta a kimondhatatlant. Borzalom.. :D:D:D:D
tothpal
2022. augusztus 10. 12:17
Úgy tűnik, hogy az USA a mai világ kegyetlen zsarnoka: a globális amerikai nagytőke - egy bizonyos népcsoport - uralma alá akarja vonni az egész világot... De ez a hajó elment... Németország "nyugati" része a háború után Amerikának köszönhette felemelkedését, ezért "ÖRÖK HÁLÁVAL" TARTOZIK az Egyesült Államoknak....?! Akár egész Európa feláldozásával? Mi történik itt? Ebből még világkatasztrófa is lehet... Kína és Oroszország Iránnal és más ázsiai és közel keleti országokkal - Dél-Amerikával összefogva megakadályozza az USA világhatalmi törekvéseit... Mindez Amerika tisztességes népességét el kell, hogy gondolkoztassa... Az ütödött Soros és Rothschild féle célokat követi, vagy együtt működik az emberiség tisztességes nemzeteivel...
Box Hill
2022. augusztus 10. 10:46
Szóval a bevándoroltatási mánia sem önálló német ötlet volt, hanem parancsvégrehajtás?
dragov
2022. augusztus 10. 10:23
HÁT IGEN!!! Ez most vált mindenki által láthatóvá (amit alapvetően eddig is tudhatott mindenki!), Németország 1945-óta megszállt ország!!!!! Vélhetően ebből a helyzetéből nem nagyon van menekvés (legföljebb a csoda), mert...... 1 USA (és szövetségesei) csapatok állomásoznak területén 2 Bankjai és vállalati jelentős részben usa (befektetők) tulajdonai (résztulajdonai) 3 Sok német (akárcsak az eju vezetése), az usa által irányított "civil" szerveződéseknek és "szervezőmunkájuknak köszönhetően) gyakorlatilag usacsicska (többnyire fizetésért) 4 Kívülről (franciák és most már felfegyverzett lengyelek) usa zsoldban, usa segítséggel, bármikor Németországra rontanának (a Kacinsky valamelyik nap már megeresztett egy olyan agymenést hogy - Németország világuralomra tör:::))). 5 Németországot az utóbbi hónapokban fosztották meg a biztonságos energiaforrásaitól, és az usazsoldban álló ügynök zöldek tevékenysége következtében a saját biztonságos atomenergiaforrásokat "maguktól" állították le Bónuszként ...... 6 A jelenlegi (bűnösnéppé agymosott) német lakosság halovány árnyképe az 1940-es évek német nemzetének (az oroszok nem lázadtak, de a jelenlegi "német" ifjúság lehet lázadna, ha megfosztanák őket pl. a Gucci sz aroktól).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik