Zelenszkij elismerte, hogy nagy a baj

2022. július 3. 7:51
Az ukrán elnök beszédében hangsúlyozta, hogy veszteségeket kell okozniuk az agresszornak.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elismerte, hogy „nagyon nehéz út vezet” a győzelemhez, de az ukránok nem veszíthetik el a hitüket, és veszteségeket kell okozniuk az agresszornak, hogy minden orosz emlékezzen arra, Ukrajnát nem lehet megtörni – adta hírül az Index vasárnap.

Kijev szerint Moszkva fokozta a rakétatámadásokat

Kijev szerint Moszkva fokozta a rakétatámadásokat a főbb keleti hadszínterektől távol eső városok ellen, és megfontolt szándékkal támadott meg olyan településeket, ahol még most is sok civil tartózkodik. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője ugyanakkor ismét cáfolta, hogy Oroszország civilekre támadna – írta a portál.

Nyitókép: UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Összesen 243 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vicces vagy. Vagy tájékozatlan.

Miért ne lehetne idézőjelbe tenni bármit egy cikk címében? Ez a történet nem a februári orosz támadással kezdődött, mélyebb visszatekintésben az ukrán fejleményeknek minimum három felelőse van. Az idézőjel nyilván az egyoldalú megítélés kritikáját jelenti.

"...veszteségeket kell okozniuk..." - ennyi?

Zselé számára a győzelem valószínűleg azt jelentené, hogy az oroszok Ukrajkna középső részét is felszabadítják, Nyugat-Ukrajnát Lengyelországhoz csatolják önálló tartományként, ő pedig immár egy EU-tag "Kis-Ukrajna" tótumfaktumaként oszthassa az észt az EU-ban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés