Kreml: Minden követelésünket el kell fogadniuk, ha békét akarnak

2022. július 03. 20:06

Peszkov szerint csökkent az igény az iránt, hogy békés úton rendezzék az ukrajnai konfliktust, de „előbb-utóbb a józan észnek diadalmaskodnia kell”.

2022. július 03. 20:06
null

Ukrajnának minden követelésüket jóvá kell hagynia, amikor a tárgyalások folytatódnak – ezt mondta Dmitrij Peszkov Kreml-szóvivő a Rosszija-1 adásában. 

Úgy fogalmazott: szerinte csökkent az igény az iránt, hogy békés úton rendezzék az ukrajnai konfliktust, de „előbb-utóbb a józan észnek diadalmaskodnia kell”, akkor pedig Ukrajnának vissza kell térnie a tárgyalóasztalhoz és „ismét meg kell érteniük, hogy mik Moszkva feltételei”

Le kell ülniük az asztalhoz és el kell fogadniuk ezeket.

És utána egyszerűen csak hivatalossá kell tenniük azt a dokumentumot, amelyről sok szempontból nézve már megegyeztünk” – mondta Peszkov. 

A szóvivő arról is beszélt, hogy szerinte a nyugati államok „a háború folytatására tették fel lapjaikat” és ezért nem engedik meg Ukrajnának, hogy a békéről tárgyaljanak velük. Ezen kívül szót ejtett arról, hogy szerinte az európai államok vezetői nem a saját nemzetük érdeke szerint cselekszenek, és „a nyugati kollektívának” rendelik alá magukat.

Nyitókép: Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. július 04. 05:14
Scholz: Hiába ömlik Oroszországba a pénz, Putyin nem tudja elkölteni a szankcióink miatt. Ezek tényleg hülyék. Ömlik a pénz tőlük Oroszországba, és annak örül, hogy az oroszok máshol költik el.
Innogreen23
2022. július 04. 05:11
A jelenlegi Európai Úniós vezető "politikusai" egyértelműen felelősek a háború elhúzódásáért, sok ezer, tízezer szerencsétlen ukrán haláláért, Európa tönkre tételéért, az EU polgárok érdekeinek figyelmen kívül hagyása mellett, az amerikai érdekek kiszolgálásáért. Ezt nem úszhatják meg büntetlenül. De addig is amig a saját népeik öntudatra ébrednek és döntenek a sorsukról, nekünk egyértelműen világossá kell tennünk, hogy semmifajta közösséget nem vállalunk az ilyen tetvekkel. Magyarország számára az egyetlen járható útnak, az erős, fejlett, Magyarország területi integritását minden körülmények közt megvédeni bíró védelmi hadsereg, és a semleges nemzetközi politikai hozzáállás és státusz. Nagyon rövid időn belül a még megmaradt értelmesek itt fognak kopogtatni, hogy engedjük be őket.
artojan
2022. július 04. 01:27
Az erősebb kutya b ......bocsánat ,békediktátumot fogalmaz meg.
MayorAnna 03
2022. július 03. 21:50
Egy jottányit sem engedni, oroszok! Péniszvirtuóz nácizsidónak a Fekete Delfinben a helye! Csak keményen, dacosan, mint eddig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik