Elmondta Putyin, milyen következménnyel járnak a nyugati szankciók Oroszországra nézve

2022. július 01. 19:43

„Együtt könnyebb minimalizálni az illegális szankciók okozta károkat” – fogalmazott az orosz elnök.

2022. július 01. 19:43
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken kijelentette, a nyugati szankciók arra késztetik Oroszországot, hogy számos területen „felgyorsítsa” az integrációt Fehéroroszországgal, ami minimalizálja a kárt, amit a szankciók okoznak.

Oroszország és Fehéroroszország együttműködése politikai, kereskedelmi, gazdasági, kulturális és humanitárius téren tovább erősödik – jelentette ki Putyin videóüzenetében, amelyet a BBC cikke szerint az Oroszország–Fehéroroszország fórum résztvevőinek küldött.

„A Nyugat szankcióinak példátlan nyomása az integráció felgyorsítása felé terel bennünket.

könnyebb elindítani az olyan termékek gyártását, amely iránt kereslet van, és könnyebb új kompetenciákat fejleszteni, és kiterjeszteni az együttműködést a baráti országokkal” – mondta az orosz elnök.

Közös projektek 

Hozzátette: a két ország között számos közös projekt van már folyamatban, és a projektek száma az elkövetkező években növekedni fog. Közös programjaik vannak a technológiai és ipari innováció, a pénzügyek és a szállítás területén. Putyin szerint a közös programok célja, hogy egyenlő gazdasági feltételeket hozzanak létre a két ország számára.

Nyitó: Mikhail Klimentyev / Sputnik / Sputnik via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. július 01. 22:54
Amit 20 évvel ezelött is megléphettek volna, de leszarták. Az orosz amíg nem kényszerítik ki, odáz, eltolja, határidőt módosit, kifarol...itd. Most is csak szájtépés, semmi nem lesz belőle. De rajta! Hátha...
Ispán
2022. július 01. 21:35
Elmondta Putyin, milyen következménnyel járnak a nyugati szankciók Oroszországra nézve: Ha erre gondolnak az oroszok, addig röhögnek, amíg leesnek a székről.
figyelő4322
2022. július 01. 21:33
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a szankciók több és nagyobb kárt okoznak Európának, mint a ruszkiknak. Viszont nem rossz ezt néha elismételgetni, hiszen a nyugati médiában nem nagyon 'dicsekednek' ezzel. És ha Putyin szájából jönnek a tények, azt nehezebb elhallgatni, és többen kíváncsiak rá még a zusában is. ;-))))
Brüsszelidemokrata
2022. július 01. 20:37
Putyin a világ leggazdagabb embere . Neki lehet hogy könnyű az élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik