„Ez az igazi hősiesség” – így méltatta a Kígyó-szigetet ismét elfoglaló katonákat Zelenszkij

2022. július 1. 7:51
Az ukrán elnök szerint a helyzet Donbászban a legkeményebb.

Volodimir Zelenszkij szerint az ország keleti részén kemény a harc, mivel Oroszország folytatja a hetek óta tartó támadást a szakadár területek elfoglalására – olvasható az Index cikkében.

„A helyzet Donbászban továbbra is a legkeményebb, rendkívül nehéz. A megszállók tűzfölénye továbbra is rendkívül kézzelfogható – már minden tartalékukat felhasználták, hogy eltaláljanak minket: a luhanszki területet, a donyecki területet” – mondta csütörtök késő este.

Köszönet a katonáknak

Zelenszkij köszönetet mondott az ukrán katonáknak, és azt mondta, hogy hálás mindenkinek, aki ilyen körülmények között védi a katonai állásaikat.

Ez az igazi hősiesség”

– dicsérte az ukrán harcosokat, köztük a tüzéreket, a katonai repülés és a légierő pilótáit, az Olekszandrija parancsnokságát, amiért hónapok után felszabadították a Kígyó-szigetet.

Hogy mi történt pontosan, arról IDE kattintva tudhat meg többet. Az oroszok egyébként harc nélkül hagyták el a Kígyó-szigetet.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor ugye mostmár semmi akadálya annak, - bár eddig sem volt - hogy elindítsd a búzával megrakott hajókat az éhező Afrikába.

Őszintén szólva kevésbé röhejes, mi Zselé mostani nyilatkozata a hősiességgel kapcsolatban. Pláne ha az oroszok basznak oda valamit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés