Az első „ellenzéki” párt, amellyel szót ért Orbán, az antiszemita „Mi Hazánk”, a hitlerista náci párt

2022. június 28. 17:18

Bartus László
Amerikai Népszava
A csupa ész Márki-Zay Péternek köszönhetjük, hogy egy kőkemény, holokauszttagadó, antiszemita, náci párt jutott be a parlamentbe.

„Atyai hangot ütött meg Orbán a parlamentben, amikor először kérdezte Toroczkai László, a Fidesz által parlamentbe segített antiszemita »Mi Hazánk« nevű náci párt elnöke. Még együttműködést is ajánlott, negédes hangon köszöntette a hitlerista és hungarista nyilas párt vezetőjét. Baráti hangon figyelmeztette, mi az együttműködés feltétele: az, ha nácik maradnak. Orbán így fogalmazott: »Egy esetben nem tudjuk majd tiszteletben tartani, ha úgy végzik, mint ahogy az elődpártjuk végezte, és beszaladnak Gyurcsány Ferenc hóna alá szabad demokratikus levegőt szippantani.«

Majd így folytatta: »Abban az esetben sajnos az együttműködés lehetőségei ennek megfelelően korlátozottak lesznek. De addig is éljünk azzal a gyanúperrel, hogy hátha bizonyos kérdésekben értelmesen is tudunk egymással beszélni.« Világos beszéd: Orbán kész együttműködni a parlamentbe segített náci párttal, ha nem követik az Orbán által korábban létrehozott Jobbik útját, és nem akarnak demokratikus útra térni. A Jobbikot is ezért nyírták ki. De ha a bűnöző Toroczkai pártja továbbra is hitlerista, náci és nyilas, hungarista szellemiségű párt marad, akkor jó barátok lesznek.

Ennek alapja pedig az, hogy Orbán maga is egy fasiszta, náci, az ún. »pártja«, a Fidesz, egy fasiszta és náci párt, ezért Toroczkaival azonos ideológiai alapon állnak. A két náci párt közötti különbség a »csomagolásban« van. Orbánnak mindig szüksége volt egy nála még szélsőségesebb náci szatellitpártra, amely behozza a holdudvarba a legdurváb nácikat is, és a stílusa miatt elkendőzi Orbán és a Fidesz fasiszta, antiszemita és náci jellegét. Orbán most nyilvánosan megadta az új náci párt programját és a támogatásuk feltételeit. Immár összenőtt, ami összetartozik.

Magyarország a 100 méteres ámokfutó hódmezővásárhelyi polgármesternek, a csupa ész Márki-Zay Péternek köszönheti, hogy egy kőkemény, holokauszttagadó, antiszemita, náci párt jutott be a parlamentbe a Fidesz hathatós támogatásával, s nem a Kétfarkú Kutyapárt. Márki-Zay a legaljasabb hazugságokkal, uszításokkal hergelte a Kutyapárt ellen a szavazókat, mert azt hitte, hogy akiket elvadít a Kutyapárttól, azok majd őrá szavaznak. Ebből azonban semmi nem lett, mert a Kutyapárthoz épp azok mentek, akik őrá akkor sem szavaztak volna, ha levágják a két kezüket. Mindennek van határa. De Márki-Zay Kutyapártot ezzel kiejtette a parlamentből, és helyette bejöttek a nácik.”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudja valaki, hogy ez miért zsidózik állandóan?
"A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.”
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

Demokratikus útra tért a Jobbik - na, ez az évszázad vicce. Meg ne fulladjon!
Hogy került a bakancs az asztalra a szalonban vajon?

Azt úgy többé-kevésbé tudjuk, hogy mi a náci meg a hitlerista. De mi a 'hitlerista náci'?

Kösz. Én ebben a melegben valami mélyebb összefüggésre gyanakodtam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés