Az első „ellenzéki” párt, amellyel szót ért Orbán, az antiszemita „Mi Hazánk”, a hitlerista náci párt

2022. június 28. 17:18

A csupa ész Márki-Zay Péternek köszönhetjük, hogy egy kőkemény, holokauszttagadó, antiszemita, náci párt jutott be a parlamentbe.

2022. június 28. 17:18
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Atyai hangot ütött meg Orbán a parlamentben, amikor először kérdezte Toroczkai László, a Fidesz által parlamentbe segített antiszemita »Mi Hazánk« nevű náci párt elnöke. Még együttműködést is ajánlott, negédes hangon köszöntette a hitlerista és hungarista nyilas párt vezetőjét. Baráti hangon figyelmeztette, mi az együttműködés feltétele: az, ha nácik maradnak. Orbán így fogalmazott: »Egy esetben nem tudjuk majd tiszteletben tartani, ha úgy végzik, mint ahogy az elődpártjuk végezte, és beszaladnak Gyurcsány Ferenc hóna alá szabad demokratikus levegőt szippantani.«

Majd így folytatta: »Abban az esetben sajnos az együttműködés lehetőségei ennek megfelelően korlátozottak lesznek. De addig is éljünk azzal a gyanúperrel, hogy hátha bizonyos kérdésekben értelmesen is tudunk egymással beszélni.« Világos beszéd: Orbán kész együttműködni a parlamentbe segített náci párttal, ha nem követik az Orbán által korábban létrehozott Jobbik útját, és nem akarnak demokratikus útra térni. A Jobbikot is ezért nyírták ki. De ha a bűnöző Toroczkai pártja továbbra is hitlerista, náci és nyilas, hungarista szellemiségű párt marad, akkor jó barátok lesznek.

Ennek alapja pedig az, hogy Orbán maga is egy fasiszta, náci, az ún. »pártja«, a Fidesz, egy fasiszta és náci párt, ezért Toroczkaival azonos ideológiai alapon állnak. A két náci párt közötti különbség a »csomagolásban« van. Orbánnak mindig szüksége volt egy nála még szélsőségesebb náci szatellitpártra, amely behozza a holdudvarba a legdurváb nácikat is, és a stílusa miatt elkendőzi Orbán és a Fidesz fasiszta, antiszemita és náci jellegét. Orbán most nyilvánosan megadta az új náci párt programját és a támogatásuk feltételeit. Immár összenőtt, ami összetartozik.

Magyarország a 100 méteres ámokfutó hódmezővásárhelyi polgármesternek, a csupa ész Márki-Zay Péternek köszönheti, hogy egy kőkemény, holokauszttagadó, antiszemita, náci párt jutott be a parlamentbe a Fidesz hathatós támogatásával, s nem a Kétfarkú Kutyapárt. Márki-Zay a legaljasabb hazugságokkal, uszításokkal hergelte a Kutyapárt ellen a szavazókat, mert azt hitte, hogy akiket elvadít a Kutyapárttól, azok majd őrá szavaznak. Ebből azonban semmi nem lett, mert a Kutyapárthoz épp azok mentek, akik őrá akkor sem szavaztak volna, ha levágják a két kezüket. Mindennek van határa. De Márki-Zay Kutyapártot ezzel kiejtette a parlamentből, és helyette bejöttek a nácik.”

Nyitófotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kemjuma
2022. június 30. 16:27
Ez a bartus egy bűnöző, hitlerista, náci és nyilas Senki. Remek, hogy igy őrjöng. Vakamit nagyon jól csinal dr. Miniszterelnokunk!
Harpad
2022. június 29. 22:28
bartuskó
DE JÓ
2022. június 29. 21:54
Nácik és fasiszták itt, ott, mindenütt, minden bokorban, minden sarok mögött, mindenhol nácik lesnek szegény Bartusra, meg a demokrácia egyetlen világítótornyára, szegény Gyurcsány elvtársra. Úgy tűnik, ez a szerencsétlen elmebeteg a saját képzelt náci szellemei elől menekült 6000 km-re, de a szellemei az agyában még itt sem hagyják békén, mindenhol azokat látja, azok kísértik. Nem lesz szép vége...
balaton1957
2022. június 29. 17:29
Már senki sem olvassa el a közleményeit, mert már betűre tudják a tartalmát. Szerintem az lenne az ipszének a legnagyobb elismerés, ha kommenteket sem irnánk... Igy venné a lapot: érdektelenség fogadja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik