REAKCIÓ PLUSZ – Örül-e a baloldal a történelmi focisikernek? Miért mentek Kijevbe Macronék?

2022. június 17. 15:00
A hét legfontosabb eseményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai, ezúttal Kacsoh Dániel, Kohán Mátyás és Vágvölgyi Gergely.

***

Milyen hatásai voltak, vannak és lehetnek még a magyar vállogatott parádés teljesítményének, amit most az angolok ellen bizonyított? Hol tart az orosz-ukrán konfliktus, miért lehet/nem lehet béke a közeli jövőben? „Luxustermék-e” a repülés, jogos-e a fapados légitársaságok extra adója? Ezekről is szó esett a Mandiner legújabb podcast-adásában.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mégis, mi a francnak kéne Zelenszkij színe elé járulni? Zelenszkij, egy amerikai báb, amerikai érdekekért harcol, közben van pofája úgy beszélni, hogy ő az európai érdekeket védi. Ő akarja megszabni, hogy Európa tanuljon meg az orosz gáz nélkül élni, csak azért, mert ő felvállalta, hogy kiprovokálja az oroszokból a háborút. Arrogánsan követelőzik, mindenkit sérteget, azokat is, akik támogatják, pofátlansága minden határon túl megy. A sok hülye vezető pedig elmegy hozzá jópofizni, mert ezek a látogatások ennél többet nem jelentenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés