Az MCC vendégoktatója, Gladden Pappin beszélt Magyarországról Tucker Carlson műsorában

2022. január 29. 10:58
A politológus megerősítette a műsorvezető szavait, miszerint hazánkban létezik médiaszabadság.

Gladden Pappin, a University of Dallas adjunktusa, egyben az MCC vendégoktatója volt a vendége Tucker Carlson műsorának, amelyben Magyarországról beszélgettek. Tucker szerint az amerikai közvélemény szemében hazánk egy totalitárius diktatúraként jelenik meg, köszönhetően a médiának. Ennek kapcsán kérdezte Pappint a tapasztalatairól.

A politológus elmondta, hogy szeptember óta él hazánkban, és egyértelműen kijelentheti, hogy az Amerikában valaha fontosnak tartott értékek, mint például a családi élet, a férfi és a női identitás, az erős határok vagy a nemzeti identitás Magyarországon még mindig fontosak. Hozzátette: ez bizonyítja, hogy nem lehetetlen olyan országot építeni ma, ahol ezek az értékek még mindig mérvadóak.

Beszélt arról is, hogy komoly politikai megosztottság jellemzi Magyarországot, de nem lehet autokráciáról beszélni.

Carlson szerint hazánkban sokkal jobban bánnak azokkal, akik Orbán Viktor hatalmával szemben állnak, mint az USA-ban azokkal, akik a Biden ellen szólalnak fel. Pappin megerősítette a műsorvezető mondatait, szerinte komoly politikai és kulturális viták folynak itthon a sajtóban, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy semmiféle cenzúráról nem lehet beszélni.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés