Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

2022. január 24. 20:33
A zenész egy metaforával írta le, mit gondol a közelgő választásokról.

Hétfő délután kicsit spontánul jelentkezett be közösségi oldalán Dopeman. A rapper egy metaforával próbálta megvilágítani követői számára, hogy miért nem fog a baloldali összefogásra szavazni április 3-án, és miért favorizálja az utóbbi időben a kormánypártokat.

Van egy 12 éves, A4-es Audim, ami marha jól szuperál egyébként. Kell rajta javítani, szerelni dolgokat, de még mindig egy jó kinézetű autó, elvisz A-ból B-be, de valamiért az idők során meguntam, nem is nagyon akarom most már szerelni, meg idegesít az egész, ezért vágyok valami másra. Igazi okom nincs rá, de utálom, és ezért lecserélem egy harmincéves, szakadt 500-as Polsi Fiatra. Ez ilyen ez a szavazás. Nem egy Ferrarira cserélem le, vagy nem veszek egy új Audit, hanem egy ócska régi autóra lecserélem” – ecsetelte Dopeman.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egész jó hasonlat.

A Polski volánjánál pedig egy részeges Hibbant Néró ül.

Free Völner!
Free Schadl!
Szabadrablást a NER-nek újabb 4 évig!

Ilyen egy értelmes ember, jó, kellett egy kis megvilágosodás.

Nem egy teljesen felelőtlen, ostoba Hont, aki sohasem bújik ki a bőréből, lásson maga körül akármilyen emberi, és szakmai gyengeséget. Az a Schmitt ügy, amiben bevallása szerint társ-szerző volt, ritka aljas volt. Végül is szegény Schmitten kívül, aki rosszul járt, mert tolvajt próbáltak belőle csinálni, pedig az valami egészen más műfaj, jól nem járt vele az akkor is moslék ellenzék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés