Márki-Zay „természetellenes szövetségnek” nevezte az ellenzéki összefogást

2022. január 9. 22:45
„Judit az első szereplése során az én stílusomat nem kellően ismerve úgy gondolta, hogy a kormánypárti újságírókat szeretné korlátok közé szorítani” – mondta sajtófőnöke szerepvállalásáról Márki-Zay, aki ezután is szeretne minden újságírói kérdésre válaszolni.

Márki-Zay Péter vasárnapi bejelentkezéseinek „tartalmasságát” jelzi, hogy már a harmadik cikket írjuk szokásos hétzáró videójáról beszámolva. A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének minden mondata vezető hírt érdemelne, hiszen azok egyre meghökkentőbb gondolatokat tartalmaznak.

Az előző két cikket itt és itt olvashatják.

Mai Facebook-videójának végén például

szóba került Péterfi Judit kampányban betöltött szerepe is.

A nemrég igazolt sajtófőnök egyik első fellépése is igencsak emlékezetesre sikerült, amikor a pártok szerdai sajtótájékoztatóján nem engedte Márki-Zaynak, hogy a jobboldali lapok – a sajtótájékoztató témájától eltérő – kérdéseire válaszoljon.  Márki-Zay elmondta: „Péterfi Judit hasonlóan lelkesen és önkéntesen csatlakozott a kampányhoz, mint Simon András”, (egy másik volt ATV-s újságíró – a szerk.)

Judit az első nyilvános sajtófőnöki szereplése során az én stílusomat nem kellően ismerve, kicsit Karácsony Gergely stábjának a stílusában úgy gondolta, hogy a kormánypárti újságírókat szeretné korlátok közé szorítani, hogy ne tereljék el a figyelmet más kérdésekkel. Utána megbeszéltük egyébként, én elmondtam, hogy nagyon szívesen válaszolok ezekre kérdésekre, és azt javasoltam, hogy a jövőben is csináljuk így” – mesélte az ügy hátteréről Márki-Zay,

aki úgy néz ki nem feltétlenül akar sajtófőnöke tanácsaira hallgatni.

A videó végén pedig a nézői kérdések kapcsán felmerült, hogy milyen választási rendszerre lenne szüksége Magyarországnak.

„Nos, én azt gondolom, hogy nekünk a német típusú választási rendszer megfelelne, a pártstruktúránkhoz legalábbis ez állna közelebb. Mi szeretnénk visszatérni a 2010-ig működő pártrendszerhez. A kétpártrendszert a Fidesz építette ki, csak nem két párttal hanem sok párttal, ez volt az úgynevezett centrális erőtér. Ha úgy tetszik ez egy ördögien ravasz terve volt Orbán Viktornak mindaddig, amíg a nagyon különböző ideológiájú, múltú pártok nem fogtak össze, ami egy természetellenes szövetség, és éppen ezért Orbán joggal gondolhatta, hogy ez sosem fog megvalósulni” – magyarázta Márki-Zay, természetellenes szövetségnek nevezve a hatpárti koalíciót. Hozzátette: „az összefogás az, amivel a kétharmadot már lebontottuk, ezt ki merem jelenteni, de amivel most esélyünk van Orbán Viktort megbuktatni, és a korrupt rendszerét a bíróságra vinni”.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na figyeljetek! Ez az egész már önmaga paródiája, nem igaz. A zsidózásnál megszólalt a vészjelzőm.
Ez az egész Márki Zay féle baromság nem más, mint egy kurva nagy csapda a fidesz részére. Itt a háttérben valaki nagyon mást kutyul, amíg erre a hülyére figyelünk.

Egyetértek. A Bajnaiban is.

"Atombomba ? "

Valami időzített kínos pukkanás(t)?

Márki-Zay a sajtósára mutogat: de miért választott ilyen kétbalkéz sajtós-nőt? EZ kizárólag az ő felelőssége! Márki-Zay nem lenne Márki-Zay, ha beismerne valamit.

Szerintem részben a Borkai ügy is ütött, aminek a fényképpel nem dokumentált fele egyébként hazugság volt, de a nagy ötlet a Fővárosban ideiglenesen tartózkodó, tanuló, dolgozó, de bejelentett lakcímmel rendelkező nagykorú, NEM magyar állampolgárok megszólítása volt.

Végső soron a Fidesz oldalról is felmerülhetett volna. Ez valódi innováció volt és azt a néhány száz szavazatot, amire nem egy helyen szükség volt, hozta. Elég baj.A mi ellenzékünk nem fogja elfogadni Gattyán programját.
Nem is beszélve arról, hogy ez a program nagyon hiányos.

Sokkal jobban kéne nekik a hatalom, mint hogy osztozkodjanak.

Ebbe nem fér bele még egy külsős.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés