Herczeg Zoltán: Szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van

2021. december 4. 8:31
„Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat” – jelentette ki a divattervező.

Herczeg Zoltán divattervező és dizájner Veiszer Alinda vendége volt. Herczeg 25 éve van a pályán – ebből az alkalomból a hétvégén nagyszabású divatshow-t rendez –, de az utóbbi években sarkos közéleti véleménynyilvánításaival, kormánykritikus megszólalásaival és aktivitásával lett szélesebb körben ismert – írja a Telex.

A divattervező néhány éve huszármentékre hasonlító férfikabátokat készített, ennek kapcsán elmondta: „15-20 darabot csináltam, azt mindet el is adtam… annyira szép kabátok lettek, a mai napig hordom. Imádtam őket, hát magyarok vagyunk...

Bocsánat, én semmivel kevésbé nem vagyok magyar, mint a másik oldal magyarjai. Ez egy hülyeség”

– mondta Herczeg, majd hozzátette:

Ha valaki magyar, az a magyar, aki a magyar folklórt tanulmányozza, belebújik és aktualizálja. Én a kalocsait, a matyót meg a mentés cuccokat tíz-húsz évvel a többi előtt csináltam meg. Csak senki nem emlékszik rá. Én nemcsak tiszteltem ezt a hagyományt, de hát az gyönyörű is. Az egy csoda.

A divattervező szerint mára átpolitizálódott minden ilyen típusú dolog viselete, majd Alindával nagy egyetértésben arra jutottak, hogy mindez a kokárdával kezdődött. Herczeg kiemelte, hogy a foci vb-re is csinált huszárpólókat. „Gyönyörű szép lett, egy csomót eladtam belőle. Persze, szerettem azt, hogy pont egy másik oldali, egy liberális, egy baloldali csinálja meg a magyarost. De én is vagyok olyan magyar, mint ti ha akarom, van egy olyan üzenete” – fejtette ki.

Később a beszélgetés során ismét a politikára terelődött a szó, mikor is a dizájner megjegyezte:

szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá

– írja a Telex.

Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke (...) Tolvaj bűnözők, maffiabűnözők (...) Gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot (...) Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű” – emelte ki.

Herczeg arról is beszélt, hogy az országot „az indulatra, gyűlöletre alapozott politika vezérli, ebből is elegem van, ezért szálltam ki az elmúlt hónapokban. Az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy”.

Miközben Herczeg Zoltán a kormányt illeti korrupt vádakkal, a szerencsi időközi választáson azt a „judapestező” Bíró Lászlót támogatta, akivel szemben most NAV-eljárás van folyamatban.

Kép: Fehér Szalag Mozgalom közösségi oldala

Összesen 404 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És kit érdekel, hogy ez a pasi miért szégyelli magát?...

Mindig van lejjebb...

"...szégyellem, hogy magyar vagyok" - megtörténhet fordítva is.

Szörnyű ez az elnyomás, aggyá pénzt!

Nagyon is büszke lehet az, aki magyarnak érzi magát, mert az egy kész csoda, h. annyi balsors után, a gyönyörű, különleges anyanyelvünkkel, még itt vagyunk.

A legutóbbi, amire ez az ártány nagyon is büszke lehetne, ahogy az MSZP-SZDSZ kormányok nemzeti vagyon vesztő politikája után 12 év Fidesz kormányzással ott tartunk, h. a gazdasági eredmények a mélyrétegekben is érezhetők, nem kerültünk oda, mint a görögök.

Visszavásárlásokkal, vásárlással, építéssel, beruházások tömegével, alaposan lecsökkent munkanélküliséggel büszkélkedhet az ország.

Mindezt úgy, h. Orbán "lop". Mi volt a Ripacs kormány pozitívuma? Ők nem loptak, híveik szerint, mégsem volt még ingyen ebéd sem az iskolákban, nemhogy szemmel látható épülés, gazdagodás. Viszont hosszú lista van az elkótyavetyélt nemzeti vagyonelemekről, a MALÉV-től a MÁV-Cargoig. Az utóbbit nem is fog sikerülni az rsztrákoktól vissza-vásárolni, pedig mindenütt a teherszállítás tartja el a társadalmilag és környezet védelmi szempontból oly szükséges személyszállítást.

Így néz ki a belpesti libsiművészeti közéleti szereplés:

1. Engemet szörnyen elnyomnak, kibírhatatlan ez a diktatúra, most már nem bírjuk tovább!

2. Jut eszembe: Vedd meg az új könyvem, lemezem, koncertemre a jegyet, az általam készített kézműves retket rendeld meg, engem hívj meg szakérteni a médiába satöbbi, satöbbi.

3. Profit

Egy kaftánszabó véleményét hallottuk.

Nem véletlenül ti kampányoltok azzal, hogy Európai Egyesült Államok?

Mi magyarok vagyunk, ti meg liberálisok. Ezért fájt nektek az olimpia, ezért adtátok a franciaknak és amerikaiaknak. Csak te hazudod magadat magyarnak, az átlag dékás pufajkásnak semmit sem jelent a magyaság.

Én is szégyellem, hogy magyar vagy te gyalázkodó sz.rházi. Egyebet sem tudtok azon az oldalon, csak mocskolódni, gyalázkodni és ránk fogjátok, amit ti csináltok.

Ne küldd vissza Amerikába, mert volt már ott. Kénytelen volt visszajönni, mert becsődölt a bandzsa, béndzsa nem magyar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés