Kovács Gergely: Nem bírnám elviselni, ha rajtunk száradna a Fidesz győzelme

2021. november 28. 19:30
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint azt a 28 egyéni körzetet ahol valószínűleg el fog dőlni a választás, el lehet engedni.

„Higgye el mindenki, én érezném magamat a legrosszabbul, ha minimálisan is tehetnék róla, hogy minden így marad. Az egyéni körzeteket, azt a 28-at, ahol feltehetően el fog dőlni a választás, szerintem el lehet engedni. Ha mégis el kell ott is indulnunk, hogy meglegyen a listaállításhoz szükséges 71 mandátum, azért még mindig mondhatjuk, hogy itt nem annyira fontos, hogy ránk szavazzanak” – olvasható a Jelen cikkében, amelyben a Kovács Gergellyel való beszélgetésükből idéztek részleteket.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke azzal kapcsolatban, hogy pártja mennyire vehető már komolyan, elárulta: amikor képviselőként bement az első 12. kerületi közgyűlésre és mondott pár poént, utána „tök hülyén érezte magát”, ezt követően abba is hagyta, mert rájött, hogy semmi értelme.

„Kénytelen voltam komolyabban venni a politikát, de pár hónap után azt gondoltam, ott hagyom az egészet. Ha pénzt kapunk azért, hogy politizáljunk, akkor nem nézné senki jó szemmel, ha csak poénkodnánk” – fejtette ki Kovács Gergely.

Nyitókép: YouTube

Összesen 201 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kovács Gergely egyszemélyes pártja tulajdonképpen hülyéskedésen kívül nem csinál semmit. Néha produkálnak egy-két polgárpukkasztó/nak gondolt/ akciót, de ki tudna komolyan vehető program-elemet felidézni tőlük? Ebben az interjúban Kovács el is szólja magát, hogy a viccelődése mögött nincs semmi lényeges tartalom. Tehát aligha érdemes bárkinek is rájuk szavaznia, feltéve, hogy a szavazó komolyan veszi az egy szavazata értékét.

Gergő!

Elvégre mindenki megvásárolható, Te is, a pártod is, ami számomra óriási csalódás. Schifferben bíztam sokáig, Őt tudtam volna elképzelni Orbán utódaként. majd jöttek a csalódások, nem lehet másként.

Ugye emlékszel még Kovács András/ CEU/szociológus - számomra szakmailag etalon - elemzésére, amiben leírta, hogy a magyarországi zsidóság identitását tekintve nem magyarnak, hanem európainak tekinti magát. Azzal, hogy az ellenzéki koalíció mögé soroltál be elvtelenül, csak ezt a képet erősíted meg. Holott a magyar zsidóság egy jelentős része nem tagadja meg magyarságát, ebben az országban képzeli el a jövőjét.

Kár volt a pénz, a bolsi-náci nyomás alatt megtörnötök. Ha már te is a nácikkal való barátság híve lettél, az jelzés értékű a gondolkodó zsidóság számára. Itt elválnak az útjaink.

Megkérdezném őket, hogy miért?...

Kovács Gergely tehát e nyilatkozatával jelezte, elmozdult balra. Feladta a két eddigi oldallal szembeni egyenlő távolság elvét. Jobboldali semmiképpen sem szavazzon rájuk. A balosok pedig, ha a KKP nem éri el az öt százalékot, elvontak 4,99 %-szavazatot a baloldali "összefogástól...A 28 említett - "billegő" - körzetben pedig a KKP szimpatizánsok egyáltalán nem biztos, hogy hajlandók balra szavazni, hiszen ők az "egyenlő távolság" alapján rokonszenveztek a KKP-al.

Elindulnak a választáson, de úgy, hogy ne sok vizet zavarjanak, nehogy rájuk szavazzanak. És akkor meg lesz Kovácsnak a Márki Zay által belengetett befutó hely. Az egzisztenciális biztonság.

Mert egyébként mondhatnák, hogy nem indulnak, esélyük úgysincs.

Sátán számtalan arccal rendelkezik, ez a Gergelynek nevezett egy Sátán-arc...

Köszönetképpen a figyelmeztetés hatására behódolt az ellenzéknek, amit a kanadai állampolgár vezet MZP személyében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés