Márki-Zay Péter, szerintem kezd a gyógyítást a szövetségeseid gyűlölettől torzult lelkével

2021. november 16. 16:28

Kötter Tamás
Facebook
A lassan ócska tv prédikátorrá silányuló baloldali miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, a szeretetről prédikál.

„Márki-Zay Péter, szerintem kezd a gyógyítást a szövetségeseid gyűlölettől torzult lelkével.

Sok sikert a munkádhoz!

Miközben a lassan ócska tv prédikátorrá silányuló baloldali miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, a szeretetről prédikál, ő maga, és az őt jelölő baloldali pártok vezetői a nyilvánosság terein a legkeményebb, kommunista időket idéző, ideológiai alapon történő, a jogállamiságot alapvető követelményét, a jogbiztonságot terjesen félretevő módon akarnak politikai ellenfeleikkel leszámolni.

Emlékezzünk csak vissza, hogy a miniszterelnök-jelölti vitának hazudott kampányeseményen, a jelöltek egymásra licitálva fogalmazták meg az esetleges politikai leszámolás részleteit.

Volt ott minden: kihelyezett per Felcsútra; repterek lezárása; bankszámlák befagyasztása, indoklás nélküli elbocsátás, alapos gyanú nélküli letartóztatás, kézi vezérelt rendőrség, ítélet nélküli börtönbüntetés, vagyonelkobzás; művészek tönkre- és földönfutóvá tétele.

»Az egyre erőszakosabbá váló verbális hadviselés az ellenzéki kampány egyik leghangosabb licitversenyévé szélesedett. A baloldali pártok egyes vezetői úgy gondolják, hogy minél súlyosabb erőszakkal, minél durvább hangnemben fenyegetőznek, annál népszerűbbé válhatnak az Orbán-ellenes protestszavazók körében. A tavasz óta tartó fenyegetés-sorozat ezért vált egyre radikálisabbá, a politikai alapállás szélsőségessé.« (Nagy Ervin, Radikalizálódó baloldal)

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a baloldal által folytatott gyűlöletpropaganda veszélyezteti a társadalmi békét és az ország stabilitását, amely elengedhetetlen feltétele a fejlődésnek.

Ennek a gyűlöletkoalíciónak a vezetője Márki-Zay Péter.”

Fotó: JOHN THYS / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés