Most üt a filmünk, az Áldozatok 2006

2021. november 16. 9:46

Skrabski Fruzsina
Facebook
Utálom a filmjeimet, mert nem szórakoztatnak, hanem idegesítenek.

„Kavarognak bennem a gondolatok, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Persze nem lehet, de olyan jó lenne legalább senkit se megbántani! Annyira igyekszem, próbálok figyelmes lenni, de aztán kiderül, hogy így is, van, akit megbántottam. Azért, mert fontos emberek kimaradtak a filmből.

Őszintén tisztelek mindenkit, akik 2006-ban kiálltak az áldozatok mellett. Politikusokat: Balog Zoltánt, Ékes Ilonát, Schiffer Andrást. Újságírókat: Kormos Valériát, Császár Attilát, Siklósi Beatrixot. Hajós Andrást, aki átsétált a Heti Hetesből a Hír TV-be. Fábry Sándort, Scmidt Máriát. A filmből kimaradt áldozatokat: Vértesaljai László jezsuita atyát, Reiner Pétert vagy Gonda Lászlót.

Mulasztás is lehet bűn. De sajnos, ha újrakezdhetném az egész forgatást, akkor se tudnék mindenkit belegyömöszölni, mert már így is sok. Egy fiatal, vagy egy külföldi, vagy, aki semmit se tud az egészről, nem tudja, hogy ki maradt ki, csak ha még beleteszek 3 nevet, akkor elveszti a fonalat.

Most üt a filmünk, az Áldozatok 2006. Kétségbeesett emberek keresik a feloldozást, a választ. Kérdéseket kapok, rengeteg kérdést - ezek a kérdéseim nekem is, a film folytatása. Nem tudok megnyugvást adni, se Biszku-ügyben, se a megerőszakolt magyar nők után, se 2006 miatt. Nincs befejezve a történet, nem volt jogi igazságtétel, úgyhogy a társadalom lelkiismeretének kell feljajdulnia.

Az egész társadalom lelkiismeretét szeretném felébreszteni. Mert szerintem van a közösségünknek lelkiismerete és felébreszthető. Utálom a filmjeimet, mert nem szórakoztatnak, hanem idegesítenek. Azonban, ha rendszerhiba van, akkor idegesíteni kell magunkat, hogy kijavítsuk.”

Nyitókép: Wikipédia

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsányiék az elmúlt 11,5 évben keményen meglakoltak ezért, mert a Fidesz ezt minden választás előtt újra és újra megígérte nekünk.
Segítene valaki, hogy melyik bíróság előtt állt gyurcsányi?
És melyik ügyész képviselte a vádat?
Hány évet kért rá?
Mi volt a brüsszelálláspontya?

Amikor "demokraták" viselkednek ilyen galádul, az valóban a legsötétebb. Vagy nálad ez egyenesen elvárás?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés