A szüleim nevében is visszautasítom! – válasz Farkasházy Tivadarnak

2021. október 24. 10:25

Kötter Tamás
Facebook
Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a „Lenini élcsapatnak”, ti mindig csak a mucsa maradtok.

„Lehet, hogy Farkasházy Tivadar a »kétszeres Pulitzer-emlékdíjas magyar humorista« – (lusta) – »újságíró, a Heti hetes (!) ikonikus alakja« , a belpesti értelmiség archetípusa a Pesti srácokat is buszmagyarnak titulálta volna?

Elképesztő az a pökhendi hang, amit ez a csapat – mióta '45-ben az orosz fegyverek árnyékában kimászott a csatornákból és elfoglalta és leuralta a kultúrát, médiát –  megüt azokkal szemben, akik nem az általuk kanonizált álláspontot képviselik.

Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a »Lenini élcsapatnak«, a tudás felkent papjainak, ti mindig csak a mucsa maradtok, ha nem álltok be az általuk favorizált posztkommunista erők mögé.

De, ti ne álljatok be! Az ilyenek elismerése egy dolgozó embernek semmit sem jelent!”

Kép: Orbán Viktor közösségi oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak ha por se marad belőle. Akkor meg már nem tud.

Ugyanaz az ember, a bolsevikok szemében, győztes proletárból most mucsai lett. Csak mert rájött valamire.

Sokkal jobban fáj Farkasházynak, hogy őt még a sajátjai is félrelökik - a "fiataloknak" (az 50+ -os Szilynek és a kortárs telexeseknek) kell a helye, egy boomer már lejárt lemez, ne ossza az észt.
Ugyanígy jártak a régi nagy nyugati idolok, Dawkins, Atwood és társai is. Akkor is jót fogok röhögni, amikor Winklert, Szabózét, Sixxet és társait éri utol ugyanez. Majd írhatnak felháborodott cikket, de ez már senkit nem fog érdekelni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés