Tisztelet 1956 hőseinek és mártírjainak!

2021. október 23. 7:14

Volner János
Facebook
A szellemi bolsevizmus – bár átalakult és rafinált formában – de ma is köztünk él.

„Függetlenség és nem szolgaság, REND és nem pedig káosz vagy anarchia. Ez a két kulcsmotívum végigkísérte valamennyi szabadságharcunkat. Ez volt 1956 fő törekvése és mai napig ható üzenete is. Ma rájuk emlékezünk. Büszkén gondolunk vissza a pesti srácra, aki kivívta a világ tiszteletét, de kegyelettel emlékezünk azokra is, akiket gyilkos sortüzek pusztítottak el, akiket a bosszúszomjas kommunista megtorlás akasztófára juttatott, bebörtönzött, vagy elüldözött hazájából. Büszke és kegyeletteljes emlékezésünk mellett azonban a gyilkosok neveit sem feledjük.1956 példát mutat és emlékeztet. Példát mutat hazaszeretetből, bátorságból és önfeláldozásból, de emlékeztet is, hogy élni akarásunk ma sem lankadhat. A szellemi bolsevizmus – bár átalakult és rafinált formában – de ma is köztünk él, és minden erejével azon munkálkodik, hogy újra hatalomra kerüljön.

Fő fegyverük a nyugati újbaloldaltól importált identitáspolitika, amit ez a kiéhezett és fékevesztett társaság érvényesíteni készül a társadalom minden szövetében. A történelem nem hazudik, követve a baloldali, majd balliberális politikát, egyértelmű, hogy mindig is elsődleges céljuk volt a nemzetromboló identitáspolitika érvényesítése. Ez láttuk tőlük 1945-1989 között, amikor internacionalizmusra és szocialista társadalomátalakításra hivatkozva akartak eltörölni mindent, ami keresztény, ami hagyományainkon alapuló, amit évszázadokon át szerettünk és védelmeztünk.

Céljaik most sem változtak, csak most éppen sokszínűségre, európaiságra, és nyugatos Magyarországra hivatkoznak. A hatalomért mindenre kész »baloldali összefogás« a nyugat-európai és amerikai szélsőliberális mintára akarja átszervezni a magyar társadalmat is. A hazafias, patrióta gondolkodás szélsőségessé nyilvánítása, az EU feltétel nélküli gazdasági és szellemi kiszolgálása, a bevándorlás erőltetése, egyházellenesség és egyházüldözés, az oktatás és a kultúra erőszakos átbolsevizálása – sortüzek és tankok behívása helyett most erre készülnek! Erről szól a piszkos játék, ami a lelkekért zajlik! Ez a társaság olyan, mintha az 1919-es Lenin fiúk és az SZDSZ egyszerre lennének hatalmon.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés