Karácsony szerint akkor lesz alkotmányos béke, ha a mostani Fidesz és szavazói megszűnnek

2021. október 16. 12:31
A főpolgármester egy nagykátai rendezvényen vázolta fel elképzeléseit az alkotmányos békéről.

Karácsony Gergely főpolgármester egy korábbi, Schmuck Erzsébettel tartott nagykátai kampánybeszélgetésen kotyogta el, miképp képzeli el az alkotmányos békét. Az eseményt Facebook-videón közvetítették, ahol Karácsonyt – még miniszterelnök-jelöltként – többek között az alkotmányozásról kérdezték. A főpolgármester – a felvételen 46:50-től –  úgy fogalmaz: 

Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak.

Az ominózus megszólalás alább tekinthető meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 355 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gelgely hogy akar megszüntetni engem??????

1917, Vlagyimir Iljics Lenin
1933, Adolf Hitler
1947, Rákosi Mátyás
2021, Karácsony Gergely

Megmondom én hogyan gondolja , hiszen én is imígyen gondoJkodtam kicsiny gyermek koromban:

NE legyenek többé orvosok! Tudniillik amiatt NE legyenek orvosok hogy minden ember legyen egészséges, úgy tehát nem lesznek többé orvosok!

Óriás csecsemő, magas és sovány!

Adolf nem is ment el eddig. A zsidók mehettek vagyonostul Palesztinába Izraelt építeni:

A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Egyelőre sajnos még kimagyarázniuk se kell: ez nem (sem) lesz hír a függetlenobjektív médiában...

Arról az MZP-ről beszélsz, aki pl. lépten-nyomon ÁRULÓZZA, HAZAÁRULÓZZA a saját SZÖVETSÉGESEIT?

Arról nem beszélve, hogy már az első tagmondata is (csak a Fidesz megszűnésével lehet alkotmányos béke) bolsevik logikájú gyűlöletbeszéd. Az, hogy még a szavazókra is kiterjeszti a mondandóját, má csak tetézése a dolognak.

A tirpákok a Nyíregyháza környéki evangélikus szlovák származású honfitársaink. A Karácsony egy nagyon szerény képességű, jellemtelen pacák, akit mint könnyűt, fölemelt egy szennyes ár. Szerintem semmi köze a tirpákokhoz.

Bár mindegyik hasonszőrű szemét alaknak olyan lenne a bukása, mint ami Karácsony esetében most éppen kibontakozóban van.

Gratulálok mindegyik szavazójának, aki a Főváros nyakára hozta Tarlós helyett ezt az ambiciózus szellemi és jellembeli roncsot, sovány bár és magas, de még ez sem segít az összképen.

LOL, nem két embert, bárkit!
Akárhány interjút végighallgattam ezzel az eszelőssel, mindig oda lyukadt ki, hogy az összes párt tele van árulóval meg potenciális árulóval... mondom, perceken át fejtegette pl., hogy Vonát PÉNZEN KILÓRA VETTE MEG A FIDESZ stb. ez egy sztálini szintű paranoiás elmebeteg.

Igaza van, hogy Vonát megvette a Fidesz kilóra? Meg hogy a jobbikosok áulók? (Akiknek a vezetői, aktivistái, szavazói nélkül ő soha nem lett volna polgármester?) Meg hogy a DK-sok árulók (Akik nélkül szintén soha nem lett volna polgármester?) Aztán meg Karácsony az ellensége, aztán neg a Párbeszéd, felkészül a Momentum (ja bocs, már ők is voltak árulók).

Most a lámpavasak meg az IFA-platók beígérését ne is említsem... és ez az eszement lenne a Nagy Árokbetemető?!? LOL :)))))))

Nem, egyáltalán nem erről beszélt a zakkant. Hanem hogy a Fidesz konkrétan pénzt fizetett Vonának, hogy egyedül induljon a Jobbik.

És ez csak egy példa, tényleg bárkit leárulózik (akikkel meg aztán együtt indul a választáson). Ez egy eszelős.

Nem részletezte, hogy Gulágos, Auschwitzos, Kannibál szigetes, Belga-Kongós, vagy miféle megszüntetésre gondolt.

Válaszok:
pollip | 2021. október 16. 16:44

Esetleg akasztás, főbelövés, teherautó platója, szikláról való lelökés- ezt már mind kilátásba helyezték.

Válaszok:
Box Hill | 2021. október 16. 17:34

Szia! Szerintem sem alkalmas arra, hogy kitöltése a ciklust.
Máshol ilyenért lemondanak!

A / Fidesz / népet nem lehet leváltani...

Az általad felsoroltak alacsony termelékenységű eltüntetési módok. Ezek ötéves tervekhez vannak szokva, meg gyilkolási munkaversenyhez.

Válaszok:
pollip | 2021. október 16. 17:43

Attól tartok, belehúznának rendesen. A kis Sztahanovisták!

A hvg-n szelíd, kompromisszumokat kereső, nem erőszakos politikusként jellemzik! Pont, amikor ki akarja irtani a fél országot!

Ki kéne Gelgelynek fejtenie, mi a terve az árva gyerekekkel?
Átnevelő táborban kommunistákat nevelnének belőlük?

Látod, te milyen szelíd ember vagy:-)
Nem személyében akarod megszüntetni, csak a munkájában.
Máshol ilyenért le kell mondani!

Ez Karácsonynak a "végső megoldása"?

Igen, ezt "magaslabdát" le kell ütni!

Tóni!

Olvass Rákositól a békéről........

"Tekintetbe kell venni, hogy a magyar nép fáradt. Nyugalmat, békét, rendet követel, és hibát követünk el, ha ezzel a fáradtság-érzéssel mi nem számolunk". Nagybudapesti aktíva 47.VI.30.

"...olyan kormányra van szükség, amely biztosítani tudja a teremtő,, felvirágoztató békét és nyugalmat..." MKP budapesti nagygyűlése 47.IX.6.

Tóni!

Inkább írj arról, hogy Te, a pártod mit ígér a győzelem érdekében! Meríthetsz Rákositól.....".....augusztus 1-én visszatérünk a napi 25 deka kenyérfejadaghoz és azon leszünk, hogy az élelmezés terén még nagyobb fellendülést érjünk el.......és amint Kádár elvtárs is mondta, lejjebb fogjuk szállítani a villamostarifát, a só és a petróleum árát is".

Csak kérdezem, miért álltok szóba olyan primitív alakokkal, mint például Palika?

Az ATV oldalán van egy nagyon jó interjú Schmidt Máriával. Javaslom figyelmedbe az elolvasását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés