Jakab Péternek „esze ágában sincs” megvonni a támogatást az ózdi jobbikos jelölttől

2021. szeptember 27. 12:41
Hajrá Ózd, hajrá Farkas Péter Barnabás! – üzente a Jobbik elnöke.

Mint arról beszámoltunk, az ózdi Farkas Péter Barnabás egy olyan fotón szerepel, amely Katowicében, a Szilézia történetét bemutató múzeumban készült. Farkas a képen épp egy, a kiállítás részeként zsidóellenes feliratokkal ellátott épület előtt áll, és náci karlendítésre hasonlító mozdulatot végez. A jobbikos jelölt szerint rágalomról van szó.

A képpel kapcsolatban megszólalt Jakab Péter is, aki közösségi oldalán nehezményezte, hogy „Budapest főpolgármestere arra szólít fel, hogy vonjam meg a támogatásomat a vidéki jelöltünktől, mert előkerült róla egy régi fénykép, ahol szerinte kart lendít”.

A jelölt szerint meg nem. Hogy rövidre zárjam: eszemben sincs megvonni a támogatásomat!

Hozzátette: „amíg mások képeket nézegetnek és elemezgetnek, mi a kormányváltásért küzdünk”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyi, hogy ha ez a Farkas nem lehetne jelölt, akkor a FÉL JOBBIK nem lehetne az, Tóth Pétertől Sülén és Rígen át Tóth Viktorig. Ezért hát szabadkártyát kaptak mindnyájan a náci karlendítésre, SS-jelmondat tetoválásra, genetikai hulladékozásra, agyament zsidózásra stb. stb.

Ezek után már csak azt nem értem, hogy "szegény" Bíró Lászlót miért kellett levenni a tábláról... (amúgy objektíve az ő mondatai kevésbé ütősek, mint pl. bármelyik Tóth ocsmány náci szövegei, vagy a vizuális típusú emberek számára is közérthető náci karlendítés...)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés