Jogi útra terelik

Havas a bizarr hangfelvételről: Mindenkit beperelünk

2021. szeptember 25. 19:20
Havas elismerte, hogy ő hallható a felvételen, de ez szerinte személyes adatokkal való visszaélés, ráadásul tanárként állítják be, de a hölgy nem volt a tanítványa, ezért mindenkit beperel.

Mint az megírtuk, bizzar hangfelvételek kerültek nyilvánosságra Havas Henrikről: csütörtökön egy rövid, pénteken egy 49 perces, vágatlan verzió látott napvilágot az egykori tévésről, amin egy fiatal lánnyal szexuális tartalmú beszélgetést folytat. A vágatlan verzión azonban már mintha az aktus hangjai is hallhatóak lennének.

A botrány másnapján saját műsorában, a Jobbik-közeli N1 TV-n futó Havas megmondjában reagált az érintett. Havas elismeri, hogy ő szerepel a hangfelvételen, de fogalma sincs, hogy kerülhetett ki a sajtóba a felvétel, ami szerinte 6 vagy 8 évvel ezelőtt készült.

„Ami biztos: illegálisan jutottak hozzá a felvételhez, és ez személyes adatokkal való visszaélés” – villantotta meg jogásztudását Havas, aki szerint gusztustalan azt állítani, hogy a hangfelvételen szereplő hölgy a tanítványa volt, mert neki soha nem volt viszonya a diákjaival.

„Összefoglalva: jogi útra tereljük ezt az ügyet, az ügyvédem megteszi a szükséges lépéseket, és mindenkit beperelünk” – zárta Havas.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt nem kéne......
Az ellenzéki politikusok között is rengeteg van, aki többször házasodott.
Sőt, az szdsz-esek belterjesen egymás feleségeit vették el.

A hír hallatán izzadt le ennyire a "tanárúr"? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés