Egy LMBTQ-jogokért küzdő pénzügyi alap vezetője szerint Orbán Viktor családvédő kijelentései károsak

2021. szeptember 23. 18:10

A Forbidden Colours vezetője Twitteren kelt ki a miniszterelnök hagyományos családmodellt védő beszédével szemben.

2021. szeptember 23. 18:10
null

Rémy Bonny, a Forbidden Colours (tiltott színek) ügyvezető igazgatója a Twitter-oldalán reagált Orbán Viktor csütörtöki beszédére, melyben a miniszterelnök többek között azt is kijelentette, hogy

a családot és a gyermekeket a jog eszközével is meg kell védeni

 illetve Európának a férfi és nő házasságán alapuló családot is támogatnia kell.

Az ügyvezető igazgató szerint Orbán Viktor egy „LMBTQ-ellenes csúcstalálkozót rendezett” azért, hogy befolyásolja az egész világot. Kifejtette továbbá, hogy mivel a Miniszterelnök hangot adott annak, hogy az LMBTQ-lobbi relativizálni akarja a család fogalmát, ezért (szerinte) „Orbán undorító hazugságokat terjeszt az LMBTQ-közösséggel kapcsolatban”.

Elmondta továbbá, hogy

a miniszterelnök bűnbakot csinál az LMBTQ-közösségből, hogy autokratikus diktatúrát hozzon létre.

A beszéd lényege, röviden

A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson, a Várkert Bazárban. Kifejtette, ennek része, hogy a gyermekvállalás egy család számára anyagilag is előny legyen, illetve, hogy a családokat saját tulajdonú lakáshoz segítse.

A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni, és az egész ország működését családbaráttá kell változtatni.

Emellett a jog eszközeivel is meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket. Orbán Viktor elmondta, az államnak segítenie kell a családalapítást, a családok boldogulását.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. szeptember 24. 17:02
A vége az lesz, hogy a cionizmus példáját követve alakítanak egy LMBTQ államot.
egyvilág
2021. szeptember 24. 13:38
Egy alapfokú gender összefoglaló: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml Kb annyi, amennyinek tényleg van értelme. + Egy összefoglaló írás az emberről és családról a modern társadalomban: https://egyvilag.hu/temakep/101.shtml
istvanpeter
2021. szeptember 24. 13:23
Az LMBTQ név alatt szerepló szexuális aberráltak és természetellenes nemi életet élőknek pontosan azok a jogai és a korlátai, amelyek nekik járnak és szükségesek. Nevetséges és szánalmas, sőt a zavaros gondolkodásukat is demonstrálja, hogy részben olyan jogokat követelnek, amelyek más tulajdonságokhoz és feltételekhez vannak kötve.
formaegy
2021. szeptember 24. 08:40
Az LMBTQ egy gyereknyomorÍtó pedofilbuzi csőcselék akik ellen kemény törvénnyel kell fellépni! KUSS a gyerekeinktől mocskos gyereknyomorító férgek! Saját magatokat tettétek ki támadásnak amikor az ártatlan kiskorú gyerekeket vettétek célba, úgy, hogy kurvára semmi közötök a gyerekekhez! Szüljetek magatoknak, és úgy nevelitek ahogyan akarjátok! A mi gyerekeinkből nem fogtok buzit nevelni, nem fogjátok nemváltoztatásra rábeszélni! Mocskos gyereknyormorító pedofilbuzi férgek vagytok! KUSSSSSSSSSSS a gyerekeinktől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik