Keddi szomorú hírünk: az előválasztás csúnyán megzavarta Soros György főlelkészének az elméjét

2021. szeptember 21. 13:14

Kontra
Facebook
Iványi Gábor akár Lucifert is támogatná Orbán ellenében.

„Iványi Gábor akár Lucifert is támogatná Orbán ellenében. És tényleg. Egy egyházi vezetővel kapcsolatban meredek ez a kijelentés. Mégis igaz.

Iványi Gábor, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezető lelkésze az elmúlt napokban hitet tett Márki-Zay, Karácsony Gergely és igen, az egyház -és magyarellenes Dobrev Klára mellett is. Aki pedig lelkészként kiáll a DK-s politikusfeleség mellett, az jó eséllyel pénz és pozíció reményében tesz ezt.

Bár a Gyurcsány-klán áll a legközelebb a szívéhez, mégis lelkes és hiteles kortesbeszédet tartott a három esélyesnek tartott jelölt mellett. Ha valaki ezek közül csak az egyik videót nézte meg, akkor az jöhet le neki, hogy Iványi annak és csak annak a pártnak a lelkész-aktivistája.

A főpolgármestert például a következőképpen méltatta:

»Karácsony Gergely bizonyított a főváros és a kerület élén, tehetséges és határozott, képes lesz bizalmat ébreszteni hazánk iránt a külföldi befektetőkben.«

És ezt – nevetés nélkül – ugyanazzal a szomorú öregkutya arccal adta elő, mint minden más mondókáját.

De Iványi úr! Karácsony kerületi polgármestersége alatt tarolt a parkolási maffia Zuglóban. Arról nem is beszélve, hogy a főpolgármester legfeljebb csak elprédálni tudja a külföldi befektetők bizalmát, hiszen a magyaron kívül semmilyen nyelven nem tud megszólalni. Nincs olyan külföldi befektető, aki ne ütközne meg azon, hogy egy világvárosnak a vezetője még csak makogni sem tud angolul.

Dobrev Klárát pedig így dicsérte: egy rendszerváltás utáni fiatal, vonzó politikusnőről van szó, aki jártas mind felsőbb hivatalok ügyintézésében, hiszen Magyarország sikeres időszakaiban irányított kormányhivatalt is, és az üzleti életben is megállta a helyét.

Érdemes megnézni a Kontrának a Gyurcsány-házaspár történetét feldolgozó videóját! Aki csak kicsit is tisztában van Dobrev Klára életútjával, az gumikesztyűvel nyúl hozzá a Gyurcsány-párt szórólapjaihoz. Iványi azonban nem ennyire finnyás, neki szép az, amit Dobrevben és Gyurcsányban lát.

Rút rútnak örvend!

És még egy kósza gondolat. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból egyetlen ellenzéki lap sem háborodott fel a lelkész egyértelmű politikai állásfoglalása miatt. Sem a Telex, sem a 444 nem kérte rajta számon a pártatlanságot, Iványit nem akarják visszakényszeríteni a templomon belülre, ahogy azt a katolikus vagy a nagy protestáns egyházak esetében szokták tenni.”

Fotó: Iványi Gábor, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés