Tomanovics Gergely szerint béna dolog, hogy az előválasztási baki kapcsán az első reakció a Fideszre mutogatás

2021. szeptember 20. 19:45

Az exfideszes informatikai fejlesztő szerint az ellenzéknek vállalnia kellett volna a felelősséget azért, hogy nem védekeztek megfelelő körültekintéssel.

2021. szeptember 20. 19:45
null

Tomanovics Gergely, avagy Greyhound, a nemzeti konzultáció hekkelő NER-bot megalkotója szerint még ha igaz is az a hír, hogy kínai szerverekről érte hekkertámadás az előválasztás informatikai rendszerét, 

A kiábrándult fideszes fejlesztő kifejtette, hogy egy kormányváltástól azt várná, hogy változzon az, hogy soha semminek sincs felelőse.

„Hogy bízzak ebben, ha a kormányváltásra készülők már most nem képesek megmutatni, hogy ők majd másképp kezelik az ilyen helyzeteket?”

Elmondta, hogy a hekkertámadások ellen lehet védekezni, egész egyszerűen az előválasztás kapcsán csat annyi történt, hogy valaki nem végezte megfelelően a munkáját. Szerinte sokkal pozitívabb lett volna az egész ügy megítélése, ha az ellenzék vállalja a felelősséget.
Nyitókép: pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. szeptember 20. 22:42
Mondom az úgy történt, hogy OV íróasztalán van egy hal alakú gomb HEKK felirattal. Amikor azt megnyomja megtörténik a hekkelés.
tetx
2021. szeptember 20. 22:29
Azt hiszem holnap eszek egy hekket.
Robertoo
2021. szeptember 20. 21:48
Ez a 'hekkertámadás' is csak egy olyan béna ötlet, amivel megpróbálják a figyelmet erre a szánalmas bohóckodásra terelni. Egyszerűen elszúrtak valamit, s még ebből is jól akarnak kijönni. Persze, van aki megeszi.
Ronee
2021. szeptember 20. 21:03
Miért valaki emlékszik rá, hogy mikor ismertek el egyetlen hibát is?? Vagy kértek elnézést, esetleg lemondtak volna?? Tegye fel a kezét aki tud mondani 1et is ... #))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik