Puzsér: Tóth Gabinak egyedül Mészáros Lőrinc hüvelykujja számít

2021. szeptember 4. 13:22
A megmondóember szerint Orbán Viktor a nemzet édesapjának szerepébe került.

A Márkó és Barna Síkideg Index-sorozat harmadik évadát Puzsér Róberttel indították – írja Linczényi Márkó az Indexen. Szóba került Tóth Gabi megtérése és az általuk „NER-közelinek” tartott popsztárok ügye, de beszéltek az állami biológia-tankönyv szerintük melegellenes passzusáról is. Puzsér még azt is elmondta, inkább a Karinthy-gyűrűnek kellene Galla Miklós után könyörögnie, mint fordítva. Puzsér mesélt arról, hogy miközben szenvedélye az idegeskedés, fontos megmérni, a ventilálásnak van-e társadalmi tétje, ráirányítja-e a közfigyelmet valamilyen fontos témára, vagy csupán öncélú egotripről van szó.

Tóth Gabi

Tóth Gabiról új klipje kapcsán beszélgettek Puzsérral, aki szerint Gabi a megtérésével és új, népies dalával ugyanazzal a lendülettel kezdte el hirdetni a népnemzeti kurzust, amivel korábban a szuperkommersz plázakultúrát. Márkó szerint az eucharisztikus konferencia közeledtével éppen most érkezett el az ideje annak, hogy Gabi olyat produkáljon, ami „egyszerre folklór, egyszerre magyar és egyszerre vallás”. Puzsér helyeselt, hiszen Gabi tényleg nem énekelheti a pápának azt, hogy „itt a lét a tét”. Barna ugyanakkor védelmébe vette az énekesnőt, hiszen szerinte hihető, hogy Gabi megtérése valós, míg az, hogy vallását ki hogyan éli meg, mindenkinek a magánügye.

Puzsér szerint Gabi átigazolt a „NER akolmelegébe”,

ezért teheti meg, hogy letiltja a like-számlálót a klipje alatt, hiszen neki már teljesen mindegy, hogy a rajongói mit gondolnak. Neki egyetlen hüvelykujj elég innentől kezdve, Mészáros Lőrincé, és az fölfelé áll – mondta Puzsér, aki szerint Tóth Gabi nemzeties dala Orbán Viktornak készült, nem a közönségnek.

Galla Miklós

Beszélgettek Galla Miklósról is, aki hónapok óta járja a médiát azért, hogy megkapja a neki ígért Karinthy-gyűrűt. A miniszterelnök most Facebookon, személyesen válaszolt a humoristának. Puzsér szerint méltatlan egy olyan díjért rimánkodni, amit egyébként a legrosszabb humoristák is megkaptak már. Azt

nem érti Galla Miklós, hogy ő egy erősebb brand, mint a Karinthy-gyűrű.

Nem neki kéne könyörögnie a Karinthy-gyűrűért, a Karinthy-gyűrűnek lenne megtiszteltetés, ha Galla Miklós megkapná. A Karinthy-gyűrűnek kéne levelet írnia Orbán Viktornak, hogy felmászhasson Galla Miklós ujjára – tette hozzá Puzsér.

Orbán a nemzet édesapja

Az évnyitó kapcsán ismét felütötte fejét az LMBTQ-téma. Az állami biológia-tankönyv szerint a homoszexualitás nem természetes, Parragh László pedig a pedofílával hasonlította össze a melegséget – írják. Puzsér szerint az a felháborító, hogy miközben a miniszterelnök arról beszél, hogy a szexuális nevelés a szülők dolga, beleírják a tankönyvekbe, hogy mi az abnormális. Álságos ez a kommunikáció, eszükben sincs a szülőkre bízni a szexuális nevelést,

az állam itt szülői funkciókat lát el. Van is erre egy kifejezés, ezt úgy hívják, hogy paternalizmus.

Orbán Viktor a nemzet édesapja – mondta Puzsér, aki szerint a jobboldali kormány nem azért beszél a melegtémáról, mert valóban érdekli, hanem nagyon jól tudja, hogy identitáskonfliktusok keltésével biztosítani tudja a hatalmát.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 200 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzet édesapja titulust Rákosi Mátyás elvtárs pajtástól nem veheti el senki. Aki ezt nem tudja az fasiszta.

Dés László: Kádár apánk szelleme
PUBLICISZTIKA - LXII. évfolyam, 21. szám, 2018. május 25.

Aki kommunista apafigurákat ignorál, az fasiszta.

Mit? Dés Lászlótól idéztem. Megint egy libsi, aki hirtelen hülyébbnek tetteti magát a valóságosnál.

Miért lett volna? A bajod akkor kezdődik mindig, ha azt gondolod, hogy valamit értesz.
Így volt ez a deviza károsultságodnál is.

Láttam Koncz Zsuzsa nagykoncertjét a Papp László arénában. Ott volt Göncz Árpád is.
Ott Koncz Zsuzsa úgy benyalt Göncznek, hogy úgy még Rákosinak sem tették. Puzsér szólt akkor?
Pedig Tóth Gabi ezt nem tette senkivel.
Ezek a puzsérfélék nem demokraták!
Mert minden emberi joga megvan neki is, Koncznak is, Bródinak is, Szikorának is, Patakinak is, Nagy Ferónak is, hogy kimondja, melyik oldalon áll a politikában.
A baj csak az, hogy a magukat függetlennek nevezőknél csak a keresztény konzevatív oldalhoz állók gúnyolandók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés