LMBTQ-lobbi egy újabb magyar iskolában, az igazgató nem válaszol a kérdésekre

2021. augusztus 19. 10:49
Hiába keresték meg újságírók a gimnázium igazgatóját, az politikára hivatkozva nem válaszol. Képek az érzékenyítésről természetesen vannak.

A Magyar Nemzet írta meg, hogy amíg „a baloldal jogi úton támadja a gyermekvédelmi népszavazást, a gimnáziumokba már kezd beszivárogni a genderideológia”. Az előző Eötvös József Gimnáziumos eset után most a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról derült ki, hogy szituációs gyakorlatokkal is érzékenyítették a diákokat.

Egy diák számolt be arról a Magyar Nemzetnek, hogy 2019-ben az intézmény szervezett egy LMBTQ-érzékenyítést. Az általa küldött fotókon jól látható, hogy a kedves érzékenyítő az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett elmagyarázták az aszexualitás, demiszexualitás és alloszexualitás jelentését. Emellett a Labrisz Leszbikus Egyesület weboldala is megtalálható a táblán.

Forrás: Magyar Nemzet

Egy másik képen a szituációs gyakorlatok leírása szerepelt:

„Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel.”
„Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.”

Az igazgatónő politikára hivatkozva nem válaszol

A Magyar Nemzet megkereste az esettel kapcsolatban a Táncművészeti Szakgimnázium igazgatóját. Megkérdezték, hogy „az intézmény vezetősége tudott-e ezekről a programokról, kik tartották az órákat, a foglalkozást tartó személyek/szervezetek kitől kaptak engedély, jelenleg folynak-e hasonló programok, valamint hogy mikor kezdték el az érzékenyítést az intézményben?”

Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre."

Erre csak egy válasz lehetne:
"Tekintettel arra, hogy az iskola céljaival össze nem egyeztethető tevékenységet folytatott, és ezen tevékenységéről nem számolt be, ezért a munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntetem"

Válaszok:
Google | 2021. augusztus 19. 13:07

Ez már a tipikus Overton-ablak tologatás.
Első fázis: mi ilyet nem csinálnánk soha, ez aljas hazugság.
Második fázis: miért baj, ha csináljuk, kinek ártunk vele?
A vége itt is ez lenne: mindenhol így kell csinálni, ne hagyjuk, hogy a mocskos aljas szélsőjobbos nácik beleszóljanak.

A nyomorult gyerek NEM érdemli meg. Biztos vagyok abban, h. mikor akinek ebben döntenie kell, h. mi akar lenni, annak és akkor számít a közeg, az érzékenyítés, Nem kéne hagyni, a késztetés erőssége NAGYON különböző. Szerintem az esetek túlnyomó részében VAN visszaút, sőt, szóba sem kerül az alternatív identitás. Azt egyik serdülő sem súlyozza, h. a szóba jöhető partnerek száma minimális, hogy nagy valószínűséggel NEM lesz saját gyereke.

Ahol van érzékenyítés, ott megdöbbentő mértékben nő az esetszám. Az utolsó utáni percben vagyunk. A pedagógus társadalom nagy része nemorbán.

Ha kormányváltás lesz, akkor mindegy, jön az Államok és Ny-Európa szerinti módi.

Tagtoborzás folyik. Ha találnak egy-két labilsabb, befolyásolható gyereket, akkor nekik már megérte. Rájuk hivatkozva már az iskolán, az osztályon belül is lehet támadni a normalitást, ami szintén megingathatja a befolyásolhatókat. Ezek után jöhet az, hogy kíváncsi vagyok, kipróbálom, hogy más neműnek mondom magamat, hiszen szankcionálják, ha ezért kiröhögnek... és eljutunk oda, ahogyan a Rákosi korszak működött. Igaz, akkor még a milliós tömegeket jelentő munkáshatalom elfogadása volt a téma. Nem egy marginális kisebbség felfuttatása nemzetközi szinten.

Az egy szem rohadt alma példája szerint működik.

Te szerencsétlen! Idétlen vagdalkozásod közben nem jöttél még rá, hogy az emlegetett 4+12 évvel szemben ez a téma ilyen intenzitással csak kb. 3-4 éve jött elő?

Na jó, hagyjuk. Nyugodj meg, jövőre szavazhatsz az összefogásra, hiszen az ő szekerüket tolod. Ezt a fajta szöveget már több kiadásban hallhattuk másoktól.

Igen, itt van a lényeg. A világnézetileg semleges oktatás védelmében üldözik ki a hittant az iskolákból, arra hivatkozva, hogy az ateista családok gyerekei nem kívánatos propagandában részesülnek. Tehát, aki hitoktatást akar a gyerekének, az oldja meg magán úton.

Rendben, de akkor ugyanez vonatkozzon szóról szóra a LMBTQ és gender témájú oktatásra is. Mert ez sem a semleges világnézet irányba megy.

...mindenki lassan elveszti a józan eszét...
Hát ez az igazgatószerű képződmény már rég elvesztette, de nem csak a józan eszét, hanem az ítélőképességét is.
Labroszolja már meg valaki az ilyeneket, jöhet nekik a baszatáska!

Bizonytalan a te nemi orientációd, de miért hiszed, hogy mindenkié is az?
Tudom, mindenki magából indul ki, de azért mégis.
Eltalibánozod itt a kérdést, azt hiszed, hogy na, most jól megmondtad nekünk, ezek szerint a Taliban identitásában is bizonytalan vagy, azt sem ismered.
Nem baj, majd ez irányban is érzékenyít a CNN, ne félj!

Csak kérdezem, hol van a kormány, papíron buzdítanak a normalitásra, a gyakorlatban szemet hunynak a devianciák felett. Kettős beszéd. Tegyék nyilvánossá a deviáns vezetésű középiskolák névsorát, jövőre az egyik unokámat érintő a középiskolai továbbtanulás. Egyébként meg kirúgni, az előző igazgatót is.

Tudod, a normális embereket nem érdekelték, és ma sem érdekelnék a mentális problémákkal küzdő, kényszerképzetes LMBTQ hívek. Azt viszont egy idő után megunták, hogy az örökös felszabadítási kényszerrel élő progresszívek az LMBTQ-hoz való viszony alapján alkotnak véleményt másokról.

Ennek a baloldal részéről egykor a nemzetközileg sok száz milliós munkásosztály volt a tárgya, de azok megoldották a maguk gondjait. Így aztán a munka nélkül maradt örök felszabadítók ráfanyalodtak a marginális kisebbséget jelentő szexuális másságra. Vagy kiélezték a már többé, kevésbé nyugvópontra jutott rasszok közötti ellentéteket.

A kiüresedett osztályharc helyett identitáspolitika, lényeg az állandó feszültségkeltés.

Az iskolai érzékenyítés célja divatot teremteni, normalitás érzetét kelteni, piacot létrehozni. Igen, piacot, ahol valakik prostituáltként árulhatják magukat - az azonos nemnek is.
Egy bolond százat csinál, mondják.

Rákosista pártpropagandának én a sorosista érzékenyítést tartom, de ez van, egyik sem ingem, nem veszem magamra.

Pont ugyanannyira érdekli az elvtársakat, mint a zsidók sorsa - 2015 előtt mindennek a zsidókhoz való viszonyulás volt legfőbb mérce, aztán, ahogy a baloldal kezdte megcélozni a mohamedán szavazókat, úgy siklottak át azon esetek fölött, amikor a zsidókat üldözték, bántalmazták vagy megölték.
Az is bolond, aki a baloldalt támogatja, mert az a pillanatnyi érdekét követve bárkit képes kihasználni, hogy aztán kidobja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés