Szabó Tímea lemondásra szólította fel Varga Juditot

2021. augusztus 1. 20:29
A Párbeszéd frakcióvezetője szerint az igazságügyi miniszter „valamit nagyon takargat”, ezért távoznia kell posztjáról.

Karácsony Gergely pártjának frakcióvezetője hivatalos Facebook-oldalán követeli Varga Judit lemondását. A személyeskedést sem nélkülöző bejegyzésben Szabó Tímea többek között azt írja: „Tik-tak, tik-tak, kedves Varga Judit! Reméljük, befejezte a fotósait ismét megdolgoztató PR bálozását - ami közben egyébként épp egészségügyi dolgozók tüntettek az éhbérük ellen.”

A Pegasus üggyel kapcsolatban pedig arról ír, hogy szerinte „ez az egész már rém kínos”, majd így folytatja: „Higgye el: ha ön, lassan már cirkuszi bohócként egyszerre fog furulyázni, gerelyt hajítani és málnát szedni egy bivaly hátán, akkor se fogjuk abbahagyni a kérdezést! Ön ugyanis valamit nagyon takargat! Ebben esetben pedig azonnal távozzon a posztjáról!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végül is cirkuszi bohócnak nevezi azt a Varga Juditot, aki gyönyörűen hegedül, nagyon jól focizik sőt úgy dekázik és annyiszor, hogy a focisták is csettintenek hozzá.
Arcátlan ez a Szabó! Én pedig megkérdezem tőle, hogy az ordítozás közbeni nyeldeklésen kívül mit tudsz csinálni Szabó? Ez a nő mindig meglep olyan szemét módon beszél az fideszes társaival.
Persze a facebookon a commentelőinek nagyon tetszik ez a panel szöveg.

Bencsik nem azt mondta, hogy csúnya, hanem azt, hogy ronda. Van némi különbség.

Neked biztos, hogy van takargatni valód Szabó. Méghozzá a fejedet!
Amilyen mértékben gyűlölködsz, olyan mértékben csúnyúlsz.

Na akkor egy kis olvasnivalót küldök neked Szabó.
Olvasd csak figyelmesen!

Ha kémekről beszélünk, érdemes az Apró-Dobrev-klánt kérdezni – Régen a KGB segített Bollók őrnagyéknak, Gyurcsány már az FSZB-t hívta segítségül

https://pestisracok.hu/gyurcsa..

Láttam. Írta, hogy kitetted, de tagadja. Leírja, hogy ő nem tud korizni, stb. csak azt nem írta hogy ő nem is ügyvéd, mint a képen levő.
Megírtam neki erről a képről is a véleményemet, abban a hosszú commentben.
Tudom, hogy honnan van a kép, csak akkor mondom el, ha te már szükségét érzed annak, hogy a fejére olvassad. Addig nem szólok. Persze így is le fogja tagadni.

Ezt írtam neki. Ebből csak rá jön, hogy honnan van a kép.

- "Te tetted be ezt a képet magadról. Az Orbán ellenes szövegeid is ott voltak alatta."

Igen fotó van. Kaftánosról soha nem beszéltél. Unokásról, kandallósról viszont többször is.
Mondtam, hogy le fogja tagadni. Ha a második feleségét letagadta, a neveit letagadta miért ismerné be ezt?
Volt itt egy krapek nem jut eszembe a neve Bayer beperelte, de elvesztette a pert. Szóval kitették a képét. Bűn ronda volt a csávó. Mindenki rajta nevetett, mert előtte játszotta itt az eszét. Először tagadta, de végül eltüntette a képét a facebookról Nagy volt a vezeték neve.

Még hogy Szabó egy hölgy? :)))
Pali mondjon egy olyan fórumozót, aki kitette a képét!
A szépség egy adottság, Isten ajándéka. Örülök, hogy kaptam, soha nem hencegnék vele, mivel nem is szoktam semmivel hencegni ami ajándék.
Szabó sem volt mindig ilyen ronda. Akkora táskák vannak a szeme alatt, hogy tele lehetne pakolni.
És leharcolt, kiélt az arca. Na meg panelben lakik és szereti a szivárványos homokosokat. Ezek szerint palika is.

https://magyarnemzet.hu/belfol..

A gúnár az hím liba. Még ezt sem tudja palika.

Kandahar szépe "csak" a projekt része: a projekt egy szelete a demoralizáció:
"... „demoralizáció”. A szó magáért beszél. 15-20 évig tart demoralizálni egy társadalmat. Miért 15-20 év? Azért, mert ennyi idő szükséges egy új generáció felneveléséhez. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy egy új nemzedék felnevelkedjen, és átnevelés segítségével kialakuljon bennük a szükséges ideológia, szemlélet és személyiség. Ennyi kell, nem több, nem kevesebb. Rendszerint ez 15-20 évet igényel. Hogy mikből áll ez a folyamat? Befolyásolásból – különböző módokon: lehet ez beszivárgás, propaganda, közvetlen kontaktus. Különböző területekre hatva, ahol a nyilvánosság véleménye formálódik, alakítható: vallás, oktatási rendszer, társadalmi élet, adminisztráció, jogi végrehajtó rendszer, persze a katonaság, a munkaadó-munkavállaló viszonya, a gazdaság."

Igen, pontosan, azért tettem idézőjelbe, még nem volt időm végigolvasni, ám ezt elsőre kiszúrtam, mert Szabó Timea is ez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés