Ki az a hülye, aki ezek után engedi magát beoltatni ezekkel a szerekkel?

2021. július 29. 8:59

Juszt László
Facebook
Világos legyen: Orbán és „dr. Szíjjártó”, aki felülírta az egészségügyi szabályokat, sok százezer embert csapott be.

„Ha bárkinek bármilyen kétsége is lenne, hogy valami nem kerek a Szputnyik és a Sinopharm oltások körül, azoknak most az Orbán kormány bizonyítja be, hogy valóban nincsen rendben a két oltás! Ugyanis hiába ígérte meg a bíróság előtt, mégsem adta ki az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) az orosz valamint a kínai koronavírus-vakcina magyarországi engedélyezésének dokumentumait a Transparency Internationalnak. 

Az OGYÉI -– amelyet Kasler felügyel – előbb 90 nappal meghosszabbította a kérdésekre adandó válasz határidejét, majd közölte, hogy »ezek az adatok üzleti titkoknak minősülnek«. De hogy minősülhetnek üzleti titoknak azok a minősítések, amelyek alapján több százezer embert oltatott be ez a kormány? Ki döntött? Milyen alapon? Miért? Mennyiért?

Az OGYÉI képviselője az első tárgyaláson egyezségi ajánlattal élt, felajánlva, hogy kiadják a dokumentumokat, ha szüneteltetik a pert. A jogvédők ezt elfogadták, ám az ígért dokumentumok helyett egy újabb levélben az OGYÉI azt közölte, inkább folytatják a pert…

Ez egyfelől pontos beismerése annak, hogy felelőtlen, csak személyes anyagi előnyt jelentő döntést hoztak, – ahogyan annak idején is többen megírtuk – politikai, értsd kormányzati nyomásra. Másfelől viszont senkinek nem tehet szemrehányást Orbán! Hiába folytat most újabb milliárdokért oltásra hívó reklámkampányt! Ki az a hülye, aki ezek után engedi magát beoltatni ezekkel a szerekkel?

Világos legyen: Orbán és »dr. Szíjjártó”«, – aki felülírta az egészségügyi szabályokat és engedélyezte a dokumentáció nélküli forgalomba hozatalt – sok százezer embert csapott be és hagyja őket abban a tévhitben, hogy védettek a vírussal szemben. 

A BTK 165. § rendelkezik a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésről. A büntetőjogi tényállás szerint büntetendő az, aki foglalkozási szabály megszegésével más vagy mások életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki, vagy testi sértést okoz.”

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 193 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Volt járvány. Pillanatnyilag nincs

Orbán a vírusokat is átkurta az oltásokkal.
D

Aztán mennyit értenél meg egy szakmai dokumentációból?

"Ki az a hülye, aki ezek után engedi magát beoltatni ezekkel a szerekkel?"

Charles Darwin.

A Pfizer dobozán olvastam: malacarcú embernek beadni tilos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés