A luxemburgi külügyminiszter szerint Orbán Viktor homoszexuálisokat megbélyegző kampánya veszélyezteti az EU alapjait

2021. július 28. 13:45
Jean Asselborn a Le Monde-nak adott interjújában azt mondta, soha egyetlen vezető sem támadta ilyen módon az unió alapjait, mint a magyar miniszterelnök.

A luxemburgi külügyminiszterrel készített interjút a balliberális Le Monde, amelyben Jean Asselborn elmondta, Orbán Viktor homoszexuálisokat megbélyegző kampánya veszélyezteti az EU alapjait. A Pegasus-üggyel kapcsolatban kiemelte a politikus, hogy a botrány azt jelzi, az Európai Uniónak reagálnia kell, Magyarország részvétele pedig további kérdéseket vet fel.

Azt, hogy Orbán Viktor népszavazást kíván rendezni a „homoszexualitást és pedofíliát összemosó” törvényével kapcsolatban, az Asselborn szerint

egy kisebbség választási célból való megbélyegzése,

ahogyan 2016-ban a migránsokkal is tették. A luxemburgi külügyminiszter úgy véli, súlyos politikai hiba lenne, ha nem használnák a rendelkezésükre álló pénzügyi eszközöket. Reményét fejezte ki, hogy Angela Merkel és Emmanuel Macron is fellép ez ügyben.

Asselborn hangsúlyozta, a 7,2 milliárd euró adófizetői pénzt nem lehet kifizetni olyan országnak, amely továbbra sem tartja tiszteletben a demokratikus értékeket, és megkérdőjelezi az európai integrációt. Soha egyetlen vezető sem támadta ilyen módon az unió alapjait, állítja a politikus. Magyarország esetleges EU-ból való kizárására elmondta, a kormány egy választás terméke, így egyedül az emberek változtathatják meg a dolgok menetét, a sorsuk a saját kezükben van. Augusztus 3-át döntőnek nevezte az EU szempontjából, amikor a lengyel Alkotmánybíróság dönt a nemzetközi és nemzeti jog elsőbbségének kérdésében. A külügyminiszter elmondta,

remélte, hogy Donald Trump veresége

kihat az Orbán által megtestesített nacionalista politikai áramlatra, úgy látja azonban, hogy ez nem így van.

Az Európa jövőjéről szóló konferencia kapcsán elmondta, nem támogatja a szerződések reformját. Európa jövőjét egyfajta forradalmat követően 2030-tól elnökkel, kiterjesztett hatáskörökkel, megerősített parlamenttel és valódi kormánnyal látja, hiszen fiatalok többsége erős Európát akar, megvédve annak értékeit, a nemzetközi jog tiszteletben tartását és mások tiszteletét. A migráció kérdését kötelező felelősségvállalás nélkül nem látja megoldhatónak.

Fotó: Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter az Európai Unió külügyminisztereinek luxembourgi ülésére érkezik 2019. június 17-én.MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kár, hogy egy szava sem igaz...

Jean Asselborn egyszerre internacionalista és globalista. Nem véletlen, hogy a szocialistáknál horgonyoz.
Ő is abban munkálkodik, hogy nemzeti identitást, a társadalom kohézióját, a szuverén államokat felszámolják. Munkájának központjában ez áll. Úgy látszik polgárháborút akarnak kirobbantani és abban bíznak az USA támogatni fogja.

,,Az Európa jövőjéről szóló konferencia kapcsán elmondta, nem támogatja a szerződések reformját. Európa jövőjét egyfajta forradalmat követően 2030-tól elnökkel, kiterjesztett hatáskörökkel, megerősített parlamenttel és valódi kormánnyal látja, hiszen fiatalok többsége erős Európát akar, megvédve annak értékeit, a nemzetközi jog tiszteletben tartását és mások tiszteletét. A migráció kérdését kötelező felelősségvállalás nélkül nem látja megoldhatónak.,,

Ha az EU-t aggasztja lakosságának csökkenése, akkor tegyen valamit a homoszexuálisok körének a gyerekek megrontásával történő bővülése ellen.

A buzik is, a gender-fluid folyamat része. És az EU hangsúlyos programja.
Az EU a globál-fasizmus legfelsőbb foka, hogy egy klasszikust parafrezáljak.

Az EU - mint az ENSZ - a demokrácia, a jogállam legnagyobb ellensége.
A globál-fasizmus trójai falova, nem véletlenül. mindkettő az Egyesült Államokban rejtőzködő sémi agyközpontba van bekötve.

FELFOGHATATLAN mennyiségű, FEDEZET NÉLKÜLI spekulatív tőke, mindez formailag hitelesre könyvelve...
Ez az alapja egy genetikailag BETEG, ÖNMAGÁT FELFEDNI NEM merő TÖRZS dominanciájának, amely pénze mozgatásával, nagyrészt felfogadott-zsarolt keresztényekkel végezteti a keresztény fehér Európa kiirtását.
2000 éve kezdték, először csupán a saját túlélésükért.
Majd miután Spanyolország kiűzte a zsidóságot, az szétszóródott egész Európában, és az elfajzottak elhatározták, hogy "jobbá teszik a világot!".
Persze, ez csak egy ótvar hazugság, a kifosztó-rabló iparuk működtetésére.
Itt tartunk ma.
Minden jel szerint nyerésre állnak, ám az epilógus még hátra van.
És az sokkal nagyobbat fog szólni, mint bárki gondolná.
Rögzíteni azonban szükséges, a felelősöket:
genderfluidizmus-pornográfia-média-művészetek, egyetemek lezüllesztése, ezek mögött döntő mértékben elfajzott, beteg zsidók tombolása áll.
A spekulatív hamispénzeken tartott média, "művészet/film/sorozatok/egyetemek, az ún. Asselbornok/kormányok végzik - a Soros-NGO-kal együtt - a keresztény fehér Európa kiirtását.
Itt az egyiknek pusztulnia kell, mert Asselbornék túllépték az emberi együttélés határait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés